metoda koja ubrzava orgazam

Vrhunac za pamćenje: Uz pomoć ovog tretmana žene će lako doživeti orgazam!

Škola sexa
Autor:
Foto: Profimedia

Seksualna disfunkcija kod žena (FSD) uključuje probleme sa dostizanjem orgazma, seksualnom interakcijom ili bolom tokom odnosa. Od FSD-a pati 50 posto žena.

 

Međutim, stručnjaci su našli alternativni put za poboljšanje sekusalnog života.

 

Postoji velika razlika kada je u pitanju dostizanje vrhunca kod muškaraca i žena. Naime, 64 posto žena doživi orgazam, u poređenju sa 91 posto muškaraca, prema Nacionalnoj studiji seksualnog ponašanja u Velikoj Britaniji.

 

Naučnici sa Univerziteta u Mičigenu pronašli su, kako kažu, malo bizarnu metodu koja povećava seksualni užitak kod žena, intenzivira orgazam, ili dovodi do orgazma žene kojima je do sada bilo teško da ga dostignu.

 

Oni su svoje testiranje sproveli na devet žena sa FSD-om. Ženama su dati mali elektro šokovi na njihovim zglobovima blizu tibijalnog nerva, kao i u genitalnom području.

 

Stručnjak za seks otkriva: Ljudi koji žele da budu u braku su budale, to nije u našem DNK!

foto: Shutterstock

Svaka od njih primala je ovaj tretman u trajanju između 12 i 30 minuta jednom nedeljno, a razultati su bili i više nego zadovoljavajući.

 

Prema zaključcima objavljenim u „Neuromodulaciji“, osam od devet žena potvrdilo je znatno poboljšanje seksualnog života. Rekle su da im više nisu bili potrebni veštački lubrikanti, kao i da su počele da doživljavaju mnogo intenzivnije orgazme.

 

Naučnici veruju da je to tako zato što je tibijalni nerv povezan sa kičmenom moždinom, koja, potom, prenosi stimulaciju do karlice.

 

Dr Prijanka Gupta, koja je učestvovala u istraživanju, kaže da ova studija donosi nov, alternativni metod za tretiranje FSD-a, koji nije farmakološki.

Pored toga, britanski Dejli Star preneo je savete drugih stručnjaka kako da lakše doživite orgazam i poboljašte život u krevetu.

 

Ako ženi dodirnete ovo mesto, imaće najjači i najduži orgazam!

foto: Profimedia

Bosiljak

 

Verovali, ili ne, ova biljka čini čuda, kaže nutricionistkinja Kasandra Barns.

„Bosiljak ubrzava cirkulaciju, stimuliše seksualnu želju i povećava plodnost.“

Preporučuje se ulje bosiljka u ishrani, ili ulje za telo.

 

Komunikacija je ključ

 

Ovo možda nije neka novost za rešenje ljubavnih problema. Međutim, baš oni mogu da se odraze na situaciju u krevetu na duge staze. Naime, dr Merilin Glenvil objašnjava da naše telo predstavlja prirodni odgovor na probleme koje imamo, pa samim tim može da dođe do pada libida.

 

Pokrenite svoje telo

 

Fizička aktivnost je ključ za održavanje seksualnog apetita“, kaže nutricionistkinja Šona Vilkinson. To je tako zato što fizička aktivnost ubrzava cirkulaciju i održava nivo energije u telu. Što su ovi parametri veći, to je vaš seksualni kvalitetniji, ističe ona.

 

Vilkinson preporučuje makar 20 minuta fizičke aktivnosti u toku dana za rezultat koji će vam se duplo vratiti.

 

Žena ga je prevarila sa taksistom: Prešao je preko toga, a onda su imali savršen seks! Ali, sada je u velikoj dilemi

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...