želi da je osvoji na poseban način

Molba za poziciju budućeg muža: Odlučio je da smuva devojku na Internetu, a kada joj je poslao ovo pismo, ostala je bez teksta!

Ovaj muškarac je došao na nesvakidašnju ideju i da devojku na Tinderu smuva na poseban način.

Ljubav
11:01h Autor:
Molba za poziciju budućeg muža: Odlučio je da smuva devojku na Internetu, a kada joj je poslao ovo pismo, ostala je bez teksta!
Foto: Profimedia

U današnje vreme je sve češće upoznavanje partnera preko Interneta, a Džesika Mej Gils (22) se iznenadila kada je jedan muškarac odlučio da je osvoji na sasvim poseban način.

Naime, Mičel je došao na ideju da joj pošalje dopunsko pismo sa detaljima zašto bi on bio njen potencijalni kandidat i budući muž.

Nakon što ju je upitao kako i gde se može prijaviti za njenog muža, Džesika mu je odgovorila da joj može poslati molbu na mejl, ali nije očekivala da će sutradan zaista pronaći pismo u svom inboksu, piše Daily. Mail.

Upoznavanje preko interneta: Ovo su najgori tipovi muškaraca koje možete sresti!

foto: Profimedia

Mičel je svoj zadatak shvatio ozbiljno i napisao molbu za poziciju budućeg muža kao da se javlja na oglas za posao. Adresirao ga je s imenom "Mičel, materijal za budućeg muža. Baš kao da se prijavljuje za slobodno radno mesto, on je zadržao dozu poslovne komunikacije i naveo svoje veštine koje ga kvalifikuju za budućeg muža, a između ostalog, naveo je da je velika maza i da odlično kuva čaj za mirne noći dok budu gledali neki dobar film.

Naveo je i da nema iskustva u tome kako je biti muž, ali veruje da će mu sposobnosti koje ima u tome svakako pomoći da bude zaista dobar budući suprug. Molbu je završio s rečima kako se nada da će proći kvalifikacije te da će mu biti omogućen i telefonski intervju.

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mičel je sebi osigurao barem priliku za prvi sastanak, a Džesika je za Daily Mail otkrila kako joj se čini da je reč o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim.

Ispovest očajne supruge i majke: Kada se rodila druga ćerka on nije mogao da sakrije razočaranje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs