Saznajte

Radite ih bez razmišljanja: Pet stvari kojima nesvesno živcirate partnera!

Time ćete samo izazvati nervozu i tenzije, pa bi bilo bolje da takve stvari zanemarite

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Svog partnera smatrate svojom srodnom dušom i nikada ne biste učinili nešto što bi ga povredilo ili iznerviralo. Barem ne namerno. Ipak, postoje neki potezi koje vi radite bez previše razmišljanja, a vašem partneru oni vrlo verovatno poprilično smetaju. Na sledećih pet stvari bi trebalo da obratite pažnju ako želite da zadržite čvrst i zdrav odnos s partnerom.

 

Čistite ono što je on već počistio

 

U redu je da mu, ako je potrebno, objasnite nešto što nikada nije radio. Ali da baš kvocate za svaku sitnicu poput pogrešno okrenutog toalet papira ili pogrešno složenog suđa... Time ćete samo izazvati nervozu i tenzije, pa bi bilo bolje da takve stvari zanemarite ili da ih barem ne popravljate pred njim istovremeno govoreći kako ih pogrešno radi.

 

Nikada ne pristajte: Ako dečko traži da radite ovih 5 stvari, ne gubite vreme sa njim!

foto: Profimedia

Neprestano ste loše volje

 

Iako je on vaše rame za plakanje i prava osoba kojoj se trebate obratiti za po koju lepu reč, ponekad to može biti vrlo iscrpljujuće i frustrirajuće ako se ponavlja iz dana u dan. Setite se tri stvari za koje ste zahvalne taj dan i recite mu to s velikim osmehom. Možda je ponekad i njemu potreban oslonac, ali vam to ne želi reći jer se vi neprestano žalite zbog svojih problema.

 

Ne dižete pogled s mobilnog

 

Možda vam se čini kako on to ne primećuje, no, verujte nam, itekako primećuje. Posebno ako istovremeno razgovarate s njim i kuckate s prijateljicom, postoji mogućnost da izazovete gadnu svađu jer ćete kad-tad preliti čašu. Stoga, prilikom razgovora s partnerom odložite tehnologiju po strani i uživajte u razgovoru.

 

Ne slušate ga

 

Isto kao i s prethodnom tačkom, nemojte nikoga omalovažavati s prevelikim manjkom pažnje. Usredsredite se na razgovor i trenutak u kojem se nalazite.

 

Ne odgovarate na poruke

 

Ignorisanje i ne odgovaranje na poruke nikome nije drago. Čak i ako niste ljubitelj dugih dopisivanja, to iskreno recite partneru bez da ga dovodite u situaciju da se brine gde se nalazite i jeste li dobro.

 

Istraživanja potvrdila: Ovo je glavni pokazatelj da brak neće trajati još dugo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...