Pazite se

Znakovi da još uvek nije preboleo bivšu: Ovo ga odaje da još pati za njom!

Ako primetite ovakvo ponašanje bežite!

Ljubav i zavođenje 04.05.2018. - 17:21h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Nijedna žena ne voli da bude u senci bivših devojaka svog dečka.

 

Naravno, svaki momak će reći svojoj devojci da je preboleo bivšu, ali pravu istinu odaje njegovo ponašanje. Ovo su znakovi da vaš dečko još uvek pati za bivšom:

 

Brani je pred drugima

 

Iako mu je slomila srce i povredila ga, on ne dopušta da iko govori loše o njoj i još uvek je smatra savršenom? U tom slučaju verovatno nikada nećete moći da se merite sa njegovom bivšom pa je to bolje i da ne pokušavate.

foto: Shutterstock

Spominje je svakodnevno

 

Čak i ako priča o tome koliko je bila naporna ili bezobrazna, to odaje da prema njoj još uvek gaji snažne emocije i da razmišlja o njoj svaki dan.

 

Izbegava bilo kakav razgovor o njoj

 

Muškarac koji je stvarno preboleo svoju bivšu neće imati problema da priča sa vama o bolu koju mu je nanela ili je tu i tamo spomenuti u nekoj od svojih starih priča. Ali ako uporno izbegava bilo kakav razgovor o bivšoj, i to može da bude znak da još uvek nije raščistio svoja osećanja prema njoj.

 

Bivša mu je postala najbolja prijateljica

 

Nema ništa loše u tome da s bivšom ostane u kontaktu, naprotiv, to je jedan od znakova da ju je preboleo. Ali čudno je da bivši nakon raskida postanu najbolji prijatelji i to obično znači da jedno od njih definitivno nije prebolelo tu vezu, a to obično bude ona osoba koja je ostavljena.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...