Tu ženu uvek poznajete

Ovako neverni muškarci biraju damu za preljubu: Čuvajte se baš ovakvih žena!

Ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak ili ste bar čuli za nju iz njegovih priča

Ljubav i zavođenje
11:42h Autor:
Foto: Shutterstock

Neverni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će imati "vanbračne aktivnosti". Taj proces odabira žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unapred ga planirali, otkrilo je istraživanje online portala za upoznavanje partnera za aferu Ashley Madison.

 

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca je priznalo da bi u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu sa posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak ili ste bar čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije.

 

Deo njih voleo bi da upozna nekog novog i ima kratak seksualni susret koji nikako ne bi uticao na njihovu stalnu vezu.

 

Čak 99 odsto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe, piše Daily Mail.

 

Rezultati istraživanja dokazali: Šta muškarci misle o pametnim ženama?

foto: Profimedia

Svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od polovine žena aferu su imale nakon rađanja dece.

 

Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 procenta je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 odsto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle da imaju i intelektualnu vezu.

 

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

 

Sa njima je život med i mleko, pravi raj: 3 najbolje supruge u celom Zodijaku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...