Horoskop

Njihova ljubav može da pomeri planine: Horoskopski znaci koji su suđeni jedno drugom!

Zodijak je na njihovoj strani, što njihovu ljubav čini još jačom
Ljubav i zavođenje
15:54h Autor:
Foto: Profimedia

Oni su otelotvorenje strasti i snažnih emocija, pravi primeri odnosa koji se jednostavno ne mogu izbeći. Osam znakova, osam različitih karaktera. Koliko god se opirali, oni su sudbinski predodređeni jedni drugima. Magnetski se privlače i ludački se vole. Otkrijte da li ste i vi i vaša voljena osoba među njima.

 

Ovan i vaga

 

Između ova dva znaka postoji snažna privlačnost, jer su toliko suprotni i jedan znak pruža ono što drugome nedostaje! Kao dva magneta, privlačiće se i privlačiti sve dok ne popuste i ne završe u zagrljaju. Problem nastaje kada Ovan postane previše nestrpljiv.

 

Ovnovi ne razmišljaju dovoljno, kreću u akciju, a onda ih brzo zainteresuje nešto drugo. Vaga tada može da odustane od svega i potraži nekog stabilnijeg.

 

Ovan bi s druge strane mogao da potraži nekog ko će ga gledati s više divljenja, jer to je ono što njemu treba. Veza ova dva znaka je moguća, ali ako je bazirana samo na fizičkoj privlačnosti, biće kratkog veka.

 

Vuk samotnjak: Ovom horoskopskom znaku je najteže da nađe srodnu dušu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bik i škorpija

 

Bik i Škorpija toliko vole se*s da će im ta kompatibilnost dati snage da prebrode gotovo sve druge razlike. Oba partnera osećaju izrazitu potrebu za strastvenim igricama. Ako sve drugo bude u redu, nijedan od njih neće nikada osetiti potrebu za prevarom.

 

Izvan kreveta oni su manje kompatibilni. Podjednako su tvrdoglavi i ljubomorni. Bik želi partnera kao svoj trofej, dok Škorpija želi Bika u emocionalnom smislu. Ukoliko dođe do problema, potrebno im je mnogo zrelosti da ih reše.

 

Veza je ispunjena mogućim sukobima, ali s druge strane – postoji ogromna privlačnost i veza može uspeti ako su partneri tolerantni.

 

Ove tajne iz prošlosti pratiće vas ceo život: Nikad ih se nećete rešiti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rak i jarac

 

Astrolozi smatraju da je ovo izvrsna kombinacija. Tvdoglavi, ambiciozni Jarac odlično će se nadopunjavati sa Rakom koji voli da sanjari ponekad i previše. Vremenom ova dva znaka pronalaze zajednički jezik i lako će uskladiti ritam u zajedničkom životu.

 

Oba znaka su štedljivi i oprezni u zarađivanju i trošenju novca, pa je s te strane teško očekivati bilo kakve nesuglasice.

 

Verni su, nisu skloni flertovanju i zabranjenim izletima sa strane. Oni pronalaze zadovoljstvo u malim životnim radostima.

 

Rođeni preljubnici: Džaba im verujete, prevariće vas s kim god stignu!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Lav i vodolija

 

Kralj njegovog svemira Lav ne može da odoli Vodoliji. Buntovni duh oduševljava Lava, a Vodoliju njegova najatraktivnija harizma.

 

Nijedno neće lako prepustiti dominaciju onom drugom. Lava najviše zanima on sam, dok Vodolija voli da istražuje i zanima je i ostatak sveta. Srećom, Vodolija će u Lavu pronaći dovoljno zanimljivog materijala koji će je zadržati uz njega.

 

Kao i svaka druga kombinacija suprotnih znakova, tako i ova može podjednako završiti izrazito srećnom vezom ili potpunom katastrofom.

 

Na život i subinu žene najviše utiče mesec rođenja: Živa istina!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...