Dobro razmislite

Nije kriva loša karma: 4 razloga zašto ljubav beži od vas!

Ostajanje unutar emocionalno sigurne zone sigurno vam zvuči privlačno, a naročito ako ste relativno nedavno bili povređeni, razočarani i slomljeni, ali to vam neće doneti ništa dobro
Ljubav i zavođenje
12:20h Autor:
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ne uspevate da nađete toliko željenu ljubav?

 

Velika je verovatnoća da nesvesno činite greške kojima ljubav terate od sebe, a ovo su 4 najčešće:

 

Još uvek ste opterećeni prošlošću

 

Sve dok razmišljate o bivšem ili možda čak poprilično aktivno pratite njegove profile na društvenim mrežama i posećujete mesta na kojima verujete da biste mogli da ga srestnete, niste otvoreni za upoznavanje novih potencijalnih ljubavi. Ako ste vi i vaš bivši gotova priča, maksimalno se udaljite iz njegovog života i odbacite sav emocionalni prtljag koju još uvek vučete za sobom.

 

Bojite se da se otvorite

 

Ostajanje unutar emocionalno sigurne zone sigurno vam zvuči privlačno, a naročito ako ste relativno nedavno bili povređeni, razočarani i slomljeni. Ali, u svim onim trenucima u kojima se trudite da ne budete ranjivi, indirektno iskazujete sramotu zbog sostvenih potreba i želja i time podižete odbrambeni zid koji će i oni najdivniji i najuporniji teško probiti. Ne, ne postoji garancija da više nećete biti povređeni, i, žao nam je što vam to kažemo, verovatno ćete opet i biti, ali sve dok ne dopuštate nikome da vam se približi, nećete pronaći mir i ono za čime tragate.

 

Nateraj ga da sve vreme misli na tebe: Poruke koje svakom muškarcu zagolicaju maštu!

 

 

Previše se vodite glavom, a premalo srcem

 

Naravno da ćete se birajući potencijalnog partnera voditi određenim kriterijumima, ali jedno je tragati za željenim kvalitetima, a potpuno druga stvar odbacivati svakog potencijalnog partnera zbog iracionalnih strahova poput onih da nećete biti u mogućnosti da uskladite ljubavni, društveni i poslovni život i obaveze. Ako naletite na onog pravog koji je vredan vašeg vremena i truda, shvatiće sve što se događa u vašem životu i pokazati razumevanje za sve vaše brige.

 

Krivite sami sebe zbog propalih veza

 

Svi se sa raskidima nosimo na drugačiji način. Neki se poprilično lako vrate u normalu i saberu, objektivno sagledaju celu situaciju i hladne glave priznaju sebi da to jednostavno nije bilo to. Ali, postoje i oni koji za svaku propalu vezu krive isključivo sebe. Stručnjaci se slažu da su takvom ponašanju sklonije one osobe koje su imale teško detinjstvo i koje su bile emocionalno zlostavljane, iako to nije pravilo. Ono što morate da imate na umu jeste da vezi znači dvoje ljudi i da se oba partnera, ako žele da veza uspe, moraju jednako truditi.

 

Uništio brak, ugojio se, ostao bez žene: Sve zbog 4 kobne muške greške!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...