Rešite je se što pre

Prati vas nesreća u ljubavi? Možda je u pitanju loša karma!

Većina nas se usredsredi na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako da istražite i da popravite duhovnu stranu
Ljubav i zavođenje
19:56h Autor:
Foto: Shutterstock

Zašto neki ljudi uvek imaju sreće u ljubavi, dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Da li je to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

 

Znakovi koji pokazuju da ste sreli svoju srodnu dušu: Otvorite širom oči!

 

Što je ljubavna karma

 

To je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba seća ili veruje u prošle živote. Neko s dobrom ljubavnom karmom je možda u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i saosećanjem. Neko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti delovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. Ali, pre nego što se osetite krivima za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je da shvatite da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog krivice ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

 

Da li je moguće savladati lošu ljubavnu karmu

 

Da, otkrivanjem i otpuštanjem uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošle nedelje ili pre 2.000 godina. To će vam pomoći da steknete svest i razumevanje, što će da dovede do oprosta.

 

Pretvorite svoju lošu ljubavnu sreću u srećniji ljubavni život (i postignite druge lične ciljeve) pomoću ova tri koraka:

 

1. Otkrijte svoje blokade i oslobodite ih se

 

Jedan od najefikasnijih načina otkrivanja i otpuštanja uzroka bilo kakve nesreće je meditacija i/ili regresija prošlih života. Deluje čak i onima koji ne veruju u reinkarnaciju. Jednostavno usmeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može da bude dovoljno da prekine negativan obrazac zauvek.

 

2. Oprostite sebi i svima drugima koji su uključeni u uzrok

 

Kada oprostite drugima – to je za vašu dobrobit; zakon karme nikome ne dopušta da prođe nekažnjeno. Krivica ili ljutnja, koje nismo uvek svesni, sabotira naše ljubavne živote.

 

Koliko ste života živeli do sada: Ovi znakovi otkrivaju sve reinkarnacije!

 

3. Delujte na pravi način u odgovarajuće vreme

 

Saznajte kako da pratite svoje lične ljubavne cikluse. Ceo naš ljubavni život sledi predvidljive cikluse koji mogu tačno da budu opisani metafizičkim naukama numeričke analize, koja ne uzrokuje cikluse, ali je jednostavno njihov simbol.

 

Ta svest može da vam pomogne da budete spremni i zaskočite talase prilika umesto da se utopite u njima.
Kada steknete više svesti o sebi i svojim odnosima, bićete u mogućnosti da živite i reagujete s manje straha i više ljubavi, napravite bolji izbor u ljubavi i životu, organizujete svoje napore prema srećnom i skladnom ljubavnom životu i na kraju živite ljubavni život kojem ste samo mogli da se nadate do sada.

 

Karma i zakon privlačenja vas opominju: Ne činite ovih 7 smrtnih grehova!

 

Većina nas se usredsredi na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako da istražite i da popravite duhovnu stranu. Ovaj nedostatak svesti i ravnoteže dovodi do očekivanja koja stvaraju bol u srcu i nesklad.

 

Možete sami da poboljšate svoj ljubavni život i svi odgovori su stvarno unutar vas. Regresija prošlih života i meditacija će vam omogućiti da steknete svest i ravnotežu koja će vam pomoći da otpustite nepotrebno i poželeti srećan novi početak.

 

Kako da umnožite sreću i obilje: Radite ovo i Bog će vas dvostruko nagraditi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...