Muškarci, obratite pažnju

Imaju suprotan efekat: Komplimenti koje žene ne vole da čuju!

Navedeni komplimenti mogu dovesti do negativnog utiska, jer žene mogu da pomisle da muškarac smatra da su sve ostale devojke loše i da je ona izuzetak
Ljubav i zavođenje 05.08.2014. - 17:15h Autor: Klix.ba
Foto: Shutterstock

Ako ste mislili da u komplimentima upućenim ženama ne možete da pogrešite - varate se. Postoje komplimenti koje treba da izbegavate jer zbog njih žene mogu da se osećaju preosetljivo, a neretko će se i naljutiti.

 

"Izgledaš mlado"
Većina devojaka provodi tinejdžersko doba u šminkanju i kupovanju odeće kako bi izledale zrelije. No, kada dođu u dvadesete, one vole da se mladalački odevaju i žele da čuju da su mlade. Ali, kada im kažete da "izgledaju" mlado, žene mogu da pomisle da smatrate malim njihove ženske "adute" ili u još gorem slučaju, da vam samo izgledaju mlado u tom trenutku.

 

OVDE saznajte kada muškarac potpuno gubi interesovanje za ženu.

 

"Izgledaš lepo kad se smeješ"


Nakon tog komentara žene se zapitaju da li su lepe samo kad se smeju i da li bi trebalo da hodaju 24 sata nasmejane. Žene nisu lutke, njihovo lice će zablistati onda kad ih nasmejete. Poradite na tome.

 

OVDE saznajte koji je mamac za muškarce i osnovno pravilo privlačnosti.

 

"Sviđa mi se tvoj karakter"
Ovo zvuči kao divan kompliment i vaša partnerka može pozitivno da odreaguje i ljubazno se zahvali, ali stručnjaci kažu da one uvek žele da čuju da su i fizički lepe. Ako ćete spominjati karakter, kombinujte ga s fizičkom lepotom.

 

"Drugačija si od drugih devojaka"


Žene ne vole da čuju ovakve komplimente, posebno ako ih poredite sa svojim bivšim devojkama. Oduvek su sanjale da će naći muškarca koji će uvideti da one imaju "nešto posebno", zbog čega će ih on izabrati između svih ostalih. No, navedeni kompliment može dovesti do negativnog utiska, jer one mogu da pomisle da muškarac smatra da su sve ostale devojke loše i da je ona izuzetak.

 

OVDE saznajte četiri stvari koje žene najviše cene kod muškaraca.

 

"Naivna si"
Nijedna žena ne želi da čuje da muškarac smatra kako je naivna ili nevinašce. Pomisliće da je gledate kao sestru, ali i da nije uradila ništa u životu čime bi stekla iskustvo, u bilo kojoj sferi života. Kako bi vam pokazala da grešite, mogla bi da postati nervozna, što će vam donijeti samo probleme.

 

"Znaš kako da se dobro zabaviš

"
Iako se radi o bezazlenoj rečenici, ne treba je izgovarati. Devojka može da pomisli da smatrate da je tip žene koja noći provodi u klubovima i koja je "laka".

 

"Prepametna si za devojku"
To je šovinistički komentar i greška zbog koje će vas ostaviti.

 

Kako muškarci doživljavaju ženske frizure, saznajte OVDE.

 

"Izgledaš zdravo"
Žene su najosetljivije na svoju težinu. Čak i ako je vaša namera da budete iskreni i pokažete da mislite samo najbolje, vaš komentar će razumeti kao poruku da joj je potrebno da smrša. Ako joj kažete "izgledaš zdravo", ona će to čuti kao "izgledaš gojazno", budite sigurni u to.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...