iskreno

Imam 34 godine, i nikada nisam imao seks: Evo zašto!

Danas u vreme kada mladići i devojke sve ranije stupaju u seksualne odnose, izgleda nezamislivo biti nevin u tridesetim

Ljubav i zavođenje
10:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Bio sam nevin do kasnih 20-ih iako sam vrlo društven i ne izgledam loše.

 

Odrastao sam u kući u kojoj su dominirale žene, s mamom i dve sestre. Mama je imala višegodišnju aferu, a to sam saznao kad sam imao 15 godina.


Afera se završila ali je na kraju ipak ostavila mog oca i mislim da sam zbog toga bio nesiguran sa ženama. Moja mama nije loša osoba, ali je mnogo povredila oca i zato sam imao strah da se to može dogoditi i meni. 

 

To se dogodilo kad su moji prijatelji izgubili nevinost i danas shvatam da je to bio razlog zašto ja nisam. Jednostavno me seks tad nije interesovao. Nisam imao pojma zašto!

 

S obzirom na to da nisam imao devojke, mama je mislila da sam gej. Započinjala je razgovore o tome kako nije važno koji me pol privlači, te da će me ona svakako i dalje voleti.

 

Nisam se osećao prijatno, štaviše osećao sam se kao neki otpadnik.

 

Sa 14 godina sam imao jednu devojku: mazio sam joj grudi i radio s njom sve što tinejdžeri rade, ali nije bilo seksa. Onda se dogodila ta mamina afera i ja sam se povukao, godinama nisam ni masturbirao.

 

Nisam ni razmišljao o tome previše. Nije mi bilo drago što sam nevin naravno, ali me to nije definisalo. Nekako sam verovao da će se seks dogoditi kad sretnem pravu osobu, tako je i bilo.

 

Počeo sam da radim u jednoj marketinškoj firmi, a ona mi je bila koleginica. Meni je bilo 27, njoj 23 godine. Viđali smo se nekoliko nedelja, bio sam dovoljno siguran u sebe, a i u nju da joj kažem da sam nevin.

 

Devojka (27) prodaje nevinost za najmanje 100.000 evra: Umorna sam od čekanja pravog!

foto: Shutterstock


Bila je prilično iznenađena, ali ne na neki negativan način. Prvi seks je bio očekivano kratak - u roku od nekoliko sekundi sam bio gotov - ali smo se samo poljubili i nasmejali.


I dalje se borim s nepoverenjem prema ženama, ali kasni gubitak nevinosti nije mnogo uticao na moj seksualni život kasnije.
 

Nevin iz religioznih razloga


Imam 34 godine i musliman sam. U mojoj porodici se o seksu ne priča - ako se i dogodi, toga se treba sramiti i skrivati.

 

Ja sam prilično religiozan i seks je za mene velika stvar.

 

Većina školskih drugara izgubila je nevinost na nekoj proslavi uz piće. Verovatno sam mogao i ja tako, ali nisam hteo.

 

Seksolog otkriva koliko često partneri u vezi treba da imaju seks!

foto: Shutterstock

Mislim da alkohol ima velik uticaj na to što sam još nevin: s obzirom na to da ne pijem, ženama nije prijatno da piju kada su u mom društvu, a čini mi se da do seksa uglavnom dođe u tim pijanim trenucima.

 

Niko od mojih prijatelja ne zna da sam nevin, oni misle da samo ne pričam o seksu zbog svojih roditelja, da ne polude ako devojka nijeMuslimanka. Zato otvoreno o tome pričaju sa mnom i ljubomoran sam na njihova iskustva. Hteo bih da znam kakav je oralni seks i kakav je osećaj biti u nekom. Kakav je osećaj spavati go s nekim?

 

Otvoren sam za vezu i seks i sa ženom koja nije Muslimanka, ali ću verovatnije na kraju izgubiti nevinost s muslimankom jer će se druge devojke šokirati što sam još nevin.

 

Želim da imam zdrav, istraživački seksualni život, kakav imaju moji prijatelji. Plašim se da ako spavam s jako religioznom devojkom ona neće biti otvorena za stvari koje želim u seksu da probam.  

 

Ne želim seks bez osećanja.

 

Opušta i pojačava užitak: Nećete verovati šta će vam pomoći da doživite orgazam!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...