iq im je ispred svega

3 horoskopska znaka koja traže isključivo inteligentne partnere: Svoja očekivanja ne menjaju ni za živu glavu!

IQ je jedino što o nekom žele da znaju kada odlučuju da sa nekim započnu nešto više

Ljubav i zavođenje
10:20h Autor:
Foto: Shutterstock

Svako od nas ima neke najpoželjnije osobine potencijalnog partnera koje bi ga odmah privukle. Postoje horoskopski znakovi koji u ljubavi traže osobu koja će biti intelignentna.

 

U nastavku vam otkrivamo koji su to znakovi.


Jarac

 

Ovaj horoskopski znak sve što radi u životu daje svoj maksimum, ali za to uvek  očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Nikako ne podnosi da ga neko  pradi budalom, a svoja očekivanja nipošto neće menjati i prilagođavati.

 

Iz tog razloga će čekati da neko njega oduševi, a devet od deset puta to je neko ko mu može parirati, pametan i uporan kao i on..


Ako želite da se družite s Jarcem, upustite se u koketiranje s njim, započinjujući razgovor o novom SF romanu; Njegovo interesovanje prema knjigama veći je afrodizijak od bilo kakvih telesnih atributa.

 

Ovako prava žena treba da odgovori na prozivke jedne sirovine od čoveka: Ne postoji bolji način!

foto: Shutterstock

Blizanci 

 

Blizanci neverovatno uzbudljivi i brbljavi. Slobodno vreme često provode 'prikupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima ili proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu.  Uglavnom ih privlače partneri koji dele njihov smisao za humor i novo emocionalne inteligencije.

 

Ako želite da se zbližite ovim znakom, organizujte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja. To će ga sigurno zaintrigirati.

 

Devica

 

Devica uvek želi da u svemu bude odlična, ali ne da bi dobila nečije priznanje. Dok traga za partnerom Devica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njena filozofska razmišljanja i razgovarati o važnosti i lepoti književnosti, sigurno ćete je osvojiti.

 

Sumnja ih razara do iznemoglosti: Ovi horoskopski znakovi su najnepoverljiviji u vezi!

 

(Stil.Kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...