I to se dešava

Žena traži razvod od nepodnošljivo dobrog muža: Čeznem da se barem jednom posvađamo!

Jednom mu je zamerila što je dobio na težini, a on je počeo odmah da vežba, ali je uskoro slomio nogu

Ljubav i zavođenje 25.08.2019. - 17:51h Autor: RTS/Bizlife.rs
Foto: Profimedia

U jednom od sedam emirata koji se nalaze u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, žena je podnela zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je muževljeva ljubav prevelika da bi mogla da je podnese.

 

Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.

 

"Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio", svedočila je "nesrećna" žena na sudu.

 

Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u "pakao" jer je muž toliko dobar prema njoj.

 

"Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost", dodala je tužilja.

 

Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu.

 

Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.

 

"Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama", branio se muž.

 

Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...