Okrenite im leđa na vreme

Loš izbor za život udvoje: Od ovakvih muškaraca bežite glavom bez obzira!

Poželećete da ga nikada niste ni upoznale

Ljubav i zavođenje 30.07.2019. - 14:07h Autor: Stil/Cosmopolitan.hr
Foto: Shuterstock

Neki muškarci se na prvi pogled čine kao pravi izbor, ali se kasnije ispostavi da bi bilo bolje da nikada nisu ni ušli u naš život.

 

Ovim tipovima muškarca bi najbolje bilo da okrenete leđa na vreme:

 

Mamin sin

 

Mamin sin koji je sebi na prvom mestu, pa tek onda svi ostali. Na prvi pogled deluje kao opušten tip. Njegov šoping traje jako dugo i ima više garderobe od vas. O sebi ima jako visoko mišljenje i vrlo je vezan za majku. Uvek seb oslanja na njeno mišljenje. On je egocentrik koji želi svu pažnju samo za sebe.  Od ovkvih muškaraca idite na vreme, jer nije u stanju da vam pruži dovoljnu količinu ljubavi.

 

 

Sa njima ćete graditi budućnost: Muškarce rođene u ova 4 znaka je najlakše zadržati u vezi!

 

 

Frajer pred kojim svaka žena pada

 

Ako poznaje najbolje restorane, naručuje vrhunska pića i hranu, kupuje poklone nakon upoznavanja sa ženom, znači da je iskusan zavodnik. Iako će vam pokloniti mnogo pažnje, velika je verovatnoćt da sva njegova pažnja nije usmerena isključivo prema vama.

 

Zaljubljen u svoju karijeru

 

U pet ujutru je obrijan i odeven za posao i nasmejan odlazi. Ostaje prekovremeno, a posle posla ide sa kolegama na piće. Spava samo nekoliko sati dnevno, a novac voli više od svega na svetu. Takav tip, osim što će najverojatnije završiti u jednom trenutku sa koleginicom sa posla, nikada neće imati vremena za vas.

 


Kad žena ubije muškarca u čoveku: Evo šta se desi!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...