PREPORUKA

Način na koji se držite za ruke otkriva dosta o vašoj vezi: Mali gestovi govore puno toga!

Naime, to što rade vaše ruke otkriva neke stvari o vašoj vezi!

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Jesi li ikada pazili na to što rade vaše ruke dok zajedno šetate? Da li se držite romantično za ruke, samo jednim prstom ili hodate jedno pored drugog bez dodirivanja ruku? 

 

Isprepleteni prsti

 

Volite se iskreno i duboko. Između vas ne može stati ni list papira i najradije provodite svoje slobodno vreme zajedno. To je super – ako nećete postati previše zavisni jedno od drugog.

 

Ukoso se držite za ruke

 

Vi ste dobar tim, a vaša veza nije previše ispunjena strašću. To možda zvuči malo obeshrabrujuće, ali ima puno prednosti: pošto plamen lagano gori, manji je rizik za svađe – i više vremena za bitne stvari.

Držite se s jednim prstom

 

Jasno je: treba vam sloboda. Previše blizine ne čini ništa dobra vašoj vezi – to se vidi i kod držanja ruku. Dok god je oboma potrebna distanca, to nije problem i vaša veza može vremenom dobiti novi polet.

Držiš ga "pod ruku" 

 

Rado ga držiš "ispod ruke"? To znači da su uloge jasno podeljene: ti kod njega tražiš blizinu i zaštitu – a on uživa u ulozi zaštitnika. Nema sumnje da taj princip može predivno funkcionisati.

 

Uopšte se ne dodirujete

 

Ako ne tražiš nikakvu blizinu od njega, to bi mogao biti loš znak – ali, naravno, ne treba biti. Možda vam veza nije više toliko duboka, možda vam jednostavno nije ugodno da se šetate držeći se za ruke. Najbolje je da razgovarate o tome – pre nego što neko donese pogrešne zaključke.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...