obratite pažnju

Budite same sve dok ne nađete muškarca koji se ovako ophodi prema vama!

Budite same dok ne upoznate čoveka koji vas zaista voli. Iskreno. Duboko. Ludački. Bezuslovno. Čoveka koji ispunjava vaše srce srećom i toplinom. Čoveka koji čini vaš život ispunjenijim i zanimljivijim! 

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Uvek je bolje biti sam nego sa nekim, samo da biste bili u vezi ili da ne biste bili sami. Bolje je biti sam nego biti sa nekim ko ne zaslužuje vašu pažnju i vreme! Bolje je biti sam nego biti sa nekim ko ne zna kako da vas poštuje i ceni. Bolje je biti sam nego biti sa nekim ko ne misli o vama na isti način na koji vi mislite o njima.

 

Zato, žene: BUDITE SAME dok ne upoznate čoveka koji vas zaslužuje. Dok ne upoznate čoveka koji ne traži izgovore da ne bi bio sa vama. Čoveka koji je siguran u vas. Čoveka koji vam kaže koliko vas voli i koliko mu značite. Čoveka koji nikada ne čini da sumnjate u njegova osećanja prema vama.

 

Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji može da vidi izvan vaše spoljašnje lepote. Čoveka koji može da vidi lepotu i čistoću vaše duše. Vašu snagu. Vaše kvalitete. Vašu dobrotu. Vašu vrednost. Dok ne upoznate čoveka koji se ne stidi da vas poljubi i da vam udeli komplimente u javnosti. Čoveka koji je pravi džentlmen. Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji je voljan da vas upozna sa svojim prijateljima i porodicom.

Čoveka koji voli da vas hvali i govori o vama svojim voljenim osobama. Čoveka koji se ne stidi da kaže celom svetu koliko je zahvalan što vas ima u svom životu. Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji uživa da provodi vreme sa vama. Dok ne upoznate čoveka koji pozove da proveri da li ste stigle kući bezbedno i sigurno. Čoveka koji ne zaboravlja da pita kako ste provele dan.

 

Čoveka koji poziva samo da čuje vaš glas kada niste u blizini. Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji vas tretira sa ljubaznošću, saosećanjem, ljubavlju i dostojanstvom. Čoveka koji zna kako da brine o vašoj duši. Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji vas prihvati i voli zbog toga što jeste. Čoveka koji zna sve vaše mane, ali ne čini da se stidite zbog njih. Čoveka koji ne pokušava da vas promeni. Čovek kome ste savršeni sa svim svojim slabostima i nedostacima.

 

Postavio 2 prosta pitanja, razbucao hiljade veza i brakova: Da li smete da odgovorite?

foto: Shutterstock

Budite same dok ne nađete čoveka koji ne okleva da napusti svoju zonu komfora i da bi vas usrećio. Čoveka koji se ne boji da pravi kompromise i žrtvuje svoju sreću, potrebe i želje za vaše dobro i za dobrobit vašeg odnosa. Ostanite same dok ne nađete čoveka koji se ne stidi da se izvini kada napravi grešku. Čoveka koji preuzima odgovornost za svoje postupke. Čoveka koji pokazuje mentalnu i emocionalnu zrelost. Ostanite same dok ne upoznate čoveka koji vas ohrabruje da ostvarite svoje najviše ciljeve i najluđe snove.

 

Čoveka koji vas motiviše da radite na sebi i da rastete u svakom aspektu života. Čoveka koji vas inspiriše da postanete najbolja verzija sebe. Čoveka koji je uvek iskren i otvoren sa vama. Čoveka koji dokazuje da zaslužuje vaše poverenje i ljubav.

 

I na samom kraju, budite same dok ne upoznate čoveka koji vas zaista voli. Iskreno. Duboko. Ludački. Bezuslovno. Čoveka koji ispunjava vaše srce srećom i toplinom. Čoveka koji čini vaš život ispunjenijim i zanimljivijim.

 

Čoveka koji vas prihvata i ceni baš onakve kakve jeste!

 

Stil.kurir.rs

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...