nije slučajnost

Privlačite pogrešne muškarce: 5 razloga zašto se lepe za vas!

Postoje neke žene koje privlače pogrešne muškarce

Sex
09:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Da li ste se nekad zapitali zašto se za vas lepe pogrešni muškarci

 

Ti toksični muškarci su oštećeni Ipak, mora postojati nešto što ih gura prema vama, zar ne? Ne može biti samo slučajnost.

 

Evo nekoliko razloga zašto su otrovni muškarci privučeni vama?

 

Imate nisko samopouzdanje

 

Primećuju da se vi uistinu ne volite, tako da ne osećaju ni da bi oni trebali, piše Atma.hr.

 

Lako je postati nečija žrtva i ući u taj toksični krug ako se ne cenite onako kako biste trebali, piše Mystical raven. Toksični muškarci se boje žena s visokim samopoštovanjem, jer znaju da imaju stvarno visoke standarde kad je u pitanju muškarac i zato su privučeni nesigurnim ženama.

 

Prijateljstvo u partnerskom odnosu? Veza bez strasti? Stručnjaci otkrivaju bez čega jedino ljubavnici ne mogu!

foto: Shutterstock

Previše ste dobri

 

Toksični muškarci će ovo koristiti. Znaju da niste osoba koja će se žaliti ili im pokazati što zaslužuju. Previše ste dobri, previše ljubazni i ​​imate previše razumevanja, to je vaš način na koji mu poručujete da se možete nastaviti ponašati kao propalica. I verujte mi, hoće.

 

Previše ste saosećajni

 

Ljudi kažu da se suprotnosti privlače. To zvuči romantično u određenoj meri, ali u ovom slučaju, to je jednostavno uvrnuto. Toksični muškarac će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u svojoj saosećajnoj devojci, jer će strpljivo slušati sve njegove probleme. Ako imate empatičnu dušu, osetićete žaljenje prema njemu i želećete mu pomoći. Većina njih laže i glumi kao da su profesionalni glumci, samo da bi dobili malo saosećanja i koristili situaciju onako kako to žele. Ali, na kraju, plaćate cenu.

 

Poznato je da ste osoba koja želi „popraviti“ druge

 

Imate romantične slike u glavi o tome kako ljubav može premestiti planine i promeniti sve.Verujete da vaša ljubav i pomoć mogu zapravo pozitivno uticati na njega i da će se na kraju promeniti. Ali pogodite šta – to se nikad neće dogoditi! Oštećene i toksične osobe imaju probleme koje moraju rešiti profesionalci, a ne njihove devojke.

 

Razočarani ste u ljubavi

 

Možda ste jednom već bili previše povređeni. Nije lako isceliti slomljeno srce. Toksični muškarci namirišu te stvari i privučeni su vama zbog toga što znaju da će lakše iskoristiti nekoga čiji je pogled na ljubav trenutno iskrivljen. Vi padate na njih jer su lukavi i znaju da vas mogu prevariti jer ste tako krhki.

 

Ovde se krije recept: Ako je vaša veza ovakva, ostarićete zajedno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...