ONA IMA PLAN

Još imam seks sa bivšim mužem i neću da prestanem: Želim tako da mu se osvetim i uništim njegovu novu devojku

Shvatila sam da me vara sa njom i na kraju me je ostavio u šestom mesecu trudnoće.

Sex
Autor:
Foto: Shutterstock

Mladi su dobili decu, a onda ju je suprug ostavio zbog još mlađe žene. Međutim, ona ne odustaje od želje da uništi njegovu novu devojku, a način na koji to radi je zaista čudan.

 

Ona je odlučila da da svoju ispovest u javnost i da otkrije kako se sveti novoj izabranici njenog supruga.

 

"Bili smo zajedno skoro tri godine i mislila sam da me voli. Tada se pojavila devojka koja mu je pomutila razum. Ima samo 22 godine i mrzim je", rekla je ova anonimna devojka.

 

Nekoliko sati posle porođaja saznala šokantnu istinu o mužu: Nikad mu neću oprostiti! Sećanje na to će me proganjati čitav život!

foto: Shutterstock

Ona je zatim otkrila da i dalje ima seks sa svojim bivšim suprugom i da su praktično u vezi iako on ima drugu.

 

"Ja imam 24 godine, a on 25 i imamo tromesečnu ćerku i dvogodišnjeg sina koji obožava svog tatu. Počeo je da izlazi vikendom bez mene kada sam bila trudna sa našom ćerkom. Nisam bila srećna zbog toga, ali me je on uveravao da nemam razloga za brigu. Ipak, sve je postalo jasno kada sam pronašla seksi poruku koju je dobio od te manekenke.

 

Shvatila sam da me vara sa njom i na kraju me je ostavio u šestom mesecu trudnoće. Otišao je da živi kod nje koja je znala da ima dete i da je drugo na putu. Obećala mu je da ga nikada neće sprečavati da vidi svoju decu, ali je sada druga priča. Često kada treba da vidi sina, nazove me uz neke jadne izgovore.

 

Ako ga zamolim da dođe da ga vidi, posvađamo se. Kaže da pokušavam da manipulišem njim što nije tačno. Uvek je bio dobar otac i ne mogu da poverujem da to radi našem sinu", rekla je ona a onda otkrila svoje dalje planove.

 

"Istinski želim da uništim tu njegovu devojku, a želela bih da sazna da nije jedina sa kojom on ima seks. Zato, kad dođe da vidi sina obično ga uspava, a onda imamo seks kao što smo ga imali i pre.

 

Oduvek smo bili dobri u krevetu. Ako joj kažem za to sigurno će da poludi, a to će i njega da povredi. Toliko sam besna na njih dvoje, dok je u celoj priči moj sin veoma povređen", ispričala je ona."

 

Pratite njegovo ponašanje: Mesto na kojem običan flert postaje prevara!

foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...