Oživeli strasti

Prestali sa seksom posle 6 godina u braku: Doneli odluku koja im je promenila živote! (FOTO)

Desilo im se kao i većini parova - ljubav je zatajila u njihovoj spavaćoj sobi. Ona je želela da ima vreme za sebe, kafu, knjigu, spremanje, kuvanje... seks je bio poslednja tema o kojoj je razmišljala posle šest godina braka

Sex 25.12.2017. - 13:21h Autor: Super žena
Foto: Facebook / marc.manieri

Novinarka i vlasnica stranice vodiča kroz Orlando na Floridi, Kristen Manieri i njen suprug Marko oživela je strast u braku tako što je postigla kompromis kojim su oboje već godinama i više nego zadovoljni.

"Vrlo brzo posle venčanja seks je nestao iz naših života. Šest godina i dvoje dece kasnije ne samo da nikad nisam razmišljala o seksu, nego me nije privlačio ni kad bi ga muž predložio. Želela sam više sna, vremena za sebe, sat vremena više za spremanje stana, priliku da dovršim roman koji sam počela da čitam. Sve to i još jedno stotinak drugih stvari bilo mi je važnije od dobrog seksa", iskrena je Kristen.

 

Ugojila se preko 50 kila i više me ne privlači: Iskrene ispovesti parova bez seksa!

Svesna da tako brak ne može da opstane znala je da nešto mora da učini. Slučajno je u jednom magazinu pročitala članak o dogovorenom seksu i ideja joj se odmah dopala.

"Odmah sam uvidela prednosti ovog plana. Prvo, znala bih kada će se dogoditi pa bih se psihički pripremila. I drugo, dobila sam bezrezervu dozvolu da odbijem seks bilo koji drugi put bez krivice. Naš početak je bio trapav, jer smo već zaboravili da imamo odnos", priča Kristen koja sa mužem već četiri godine ima ovakvu vrstu odnosa. Kaže i da nije erupcija strasti, ali je na kraju ipak seks. Takođe, njoj kao zapsolenoj mami znači da sve isplanira, a oboje u tome uživaju.

 

Kako je živeti bez seksa: Ova žena 10 godina nije vodila ljubav, a muškarci su krivi!

Negativna strana rasporeda za seks je što ipak postoje trenuci kad se javi spontana želja za seksom.

"Seks, kako sam s vremenom otkrila, nije samo dodatak vezi. On je ono što nas drži u vezi. Ljubav, iskrenost, podrška, zajedništvo, ranjivost i kvalitetan razgovor sve su to karakteristike dobrog braka, ali bez seksa to je samo prijateljstvo", objašnjava za "Huffington post" i dodaje:

"Da, udata sam za svog najboljeg prijatelja već 13 godina, ali istovremeno sam udata za svog ljubavnika i nameravam da tako bude dokle god smo živi".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...