Brutalno otvoreno

Ugojila se preko 50 kila i više me ne privlači: Iskrene ispovesti parova bez seksa!

Šta se to dogodi u ljudima da kad nađu pravog partnera, žive zajedno, a seks tokom vremena potpuno nestane?
Sex
17:48h Autor:
Foto: Thinkstock

Seks je sastavni deo života, neki više uživaju - neki manje, neki još jednostavno nisu pronašli pravog partnera. Ali šta se to dogodi u ljudima da kad nađu pravog partnera, žive zajedno, a seks tokom vremena potpuno nestane? Ti ljudi podelili su svoja iskustva na Reddit-u, a drugima mogu da budu dobar primer šta treba izbegavati ako želite da imate normalni seksualni život.

 

1. Imam 58 godina, oženjen sam 38 godina. Naš poslednji intimni susret dogodio se u julu 2002. Nešto kasnije otkrili smo da moja žena pati od mentalne bolesti zbog koje je skoro uspešno izvršila samoubistvo u tom periodu. Od doktora je dobila nekoliko različitih recepata koji su rezultirali brojnim zdravstvenim problemima i njenom apsolutnom aseksualnošću. Kad je bila zdrava, brinula se za mene i decu, bila stub kuće, sad je vreme da se ja brinem za nju. Ona razume da ja imam potrebe, i verovatno mi ne bi zamerila, ali ja držim do svojih obećanja. (yungshin)

 

Telo trpi, duša pati: Kako život bez seksa utiče na ženu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Imamo troje dece i živimo u maloj kući. Ja radim dva posla, ona jedan. Zajedno održavamo kuću, brinemo se za decu i organizujemo tonu aktivnosti, rasporeda i svega što s tim ide. Oboje smo u 40-ima i kad i imamo vremena za seks, radije zajedno odgledamo neku seriju. Ne prođe dan da se ne ljubimo, grlimo i da ne kažemo jedno drugom da se volimo. Mi smo najbolji prijatelji koji se ubijaju od posla kako bi podigli na noge troje dece, platili račune i, u najmanju ruku, održali glavu iznad vode. (hooperDrivesChief8)

 

3. Odustao sam. Zajedno smo od sredine 80-ih, i dalje mi je jako privlačna, ali ona nema nikakvog interesa za mene. Do prošle jeseni, još smo znali za seks tu i tamo, ali postepeno je počela da se namešta u fetus položaj. Sklupčala bi se, uvukla u sebe i nisam je mogao dodirnuti. Počeo sam da se osećam kao silovatelj svaki put kad bih joj se približio. Odustao sam. Zašto se truditi ako ona to ne želi? Eto, tako se osećam. I sad sam gotov. (lamberrypie)

 

Kad ostanete bez seksa: 5 neizbežnih stvari koje vam se neće dopasti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

4. Moja žena je doživela potpuni nervni slom 2009. i ne može više da radi. Dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj i pati od ekstremne teskobe. Jedna od stvari kojih se boji je i kupanje, tako da se ne kupa jako često. Volim svoju ženu, ali loša higijena i sav stres oko brige za nju, porodicu, računa i svega ostalog, ubija mi svaku želju za seksom. U zadnjih godinu dana mislim da smo imali seksualni odnos jednom ili dva puta. (realaccountlolno)

 

5. Nizak nivo testosterona. Polako je oduzela njegov nagon za seks i promenila ga fizički i mentalno. Pre par godina naš seksualni život je potpuno nestao. Ali, još uvek smo srećni zajedno i podržavam ga kroz sve probleme. Želja za detetom mu je veliki podsticaj koji kao da polako vraća tu iskru. (MiffysBirthday)

 

Dozvoljava svojoj devojci da svake noći spava sa drugim: Bio sam ljubomoran, sada mi ne smeta (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Ugojila se preko 50 kila otkad smo zajedno i jednostavno me više ne privlači. (Mcompledepayas)

 

7. U braku smo 12 godina. Kompatibilni smo u svemu, osim u toj jednoj stvari. Ne znam šta se dogodilo. Ona tvrdi da više nema želju. Za godinu dana, imali smo seks samo jednom. I taj put, potpuno me emotivno uništila. Probao sam i ponovo, ali me odbila. Tu sam pukao i rekao joj da nismo imali seksualni odnos godinu dana, na šta se ona stvarno začudila kao da nije toga bila ni svesna. Poslednja tri meseca je posmatram i došao sam do zaključka da me ona jednostavno ne voli. To je kao zatvoreni krug. Polako postajem ogorčen i taj zatvoren krug počinje da me guši. (TAou812)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...