Potrebno je:

300 gr mlevenog mesa, 1 okrajak hleba u mleku, 1 jaje, biber, so, mlevena paprika, 1 glavica crnog luka, 3 čena belog luka, par pilećih grudi, 100 gr suve pančete ili suve slanine

Priprema:


Belo mesoiseći na tanke šnicle i izlupati. U mleveno meso dodati krišku potopljenog hleba u mleku (dobro isceđenu), zatim jaje, biber, malo mlevenog mesa, soli, 1 kafena kašičica mlevene paprike, sitno seckan crni i beli luk i sve rukama dobro izjednačiti.

Pileće meso koje ste izlupali dobro posoliti i pobiberiti i tanje rasporediti mleveno meso po njemu.

1.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Po želji možete staviti i po 1 kuvano jaje. Stranice saviti pa lepo saviti u rolnicu. Tako uraditi i sa preostalim mesom.

Meso uviti u tanko sečenu pančetu ukoliko nemate stavite po njemu suvu slaninu.

Peći na 200 stepeni C oko 40-45 minuta da lepo porumeni.. Naš ručak je gotov!

img-20170109-140416.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Uživajte u svakom zalogaju!

Izvor: Kod bake u gostima

Odličan predlog za ručak koji će se svima svideti!