1. Brašno, puter, kakao, cimet, so, žumance i šecer umutite u jednoj posudi. Izmrvite kvasac pa ga rastvorite u mlakom mleku i dodajte u testo. Umesite i ostavite pola sata da testo nadođe, piše Lisa.rs.
2. Testo premesite na brašnjavoj površini i razvucite na debljinu od 1 cm. Izvadite modlom 20 krugova precnika 7 cm. Na njima napravite modlom rupe prečnika 2,5 cm pa krugove ostavite još 25 minuta da nadolaze.
3. Zagrejte ulje u dubokom tiganju i pržite krofne sa obe strane dok ne porumene. Ocedite ih od ulja na kuhinjskom ubrusu. Izlomite čokoladu pa je na pari rastopite i prelijte krofne. Ukrasite ih orasima, kokosovim brašnom ili parenim mrvicama.
Slasna, kremasta, hrskava: Puslica torta sa lešnicima! (RECEPT)