Inovativno

Brzo slano predjelo: Posni rolat od oblande i tunjevine

Za posnu varijantu, fil je na bazi tunjevine, ali u mrsnim danima možete je zameniti rendanom šunkom
Recepti
20:02h Autor:
Brzo slano predjelo: Posni rolat od oblande i tunjevine
Foto: Profimedia
  • 15 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • list oblande
  • konzerva tunjevine
  • 3 veća kisela krastavca
  • 2 kašike prepečenog susama

1. Oblandu uvijte u vlažnu krpu da omekša. Margarin umutite, dodajte oceđenu tunjevinu i proprženi susam, još malo mutite pa dodajte sitno isečene krastavce. Sve lepo promešajte. Po želji možete dodati i peršun i malo krompira.

2. Nafilujte oblandu i urolajte je. Uvijte u aluminijumsku foliju i stavite da odstoji u frižideru najmanje 24 sata pre služenja.

Još recepata za ukusna posna jela preuzmite OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs