1. Zagrejte rernu na 180 stepeni, a na pleh stavite papir za pečenje. U velikoj činii izgnječite banane viljuškom, zatim. dodajte istopljeni maslac, med i ekstrakt vanile, i mešajte dok ne dobijete glatku smesu.
2. U posebnoj činiji izmešajte ovsene pahulje, prašak za pecivo, cimet i so. Te sastojke polako dodajte u činiju s prethodnim sastojcima i mešajte dok ne dobijete jednoličnu smesu. Zatim dodajte komadiće čokolade i brusnice.
3. Kašikom vadite smesu i stavljajte na pripremljeni pleh, pazeći da ostavite 3-4 cm razmaka između keksića. Pecite ih 12-14 minuta ili dok ne poprime zlaćkastu boju na ivicama.
4. Kada izvadite iz rerne, ostavite ih da se ohlade 2 do 3 minuta, pa ih nakon toga prebacite na tacnu za kolače da se potpuno ohlade.
Besprekorno ukrašena torta: Kako da napravite fondan! (RECEPT)