1. Uklonite koru sa 1 limuna i prebacite je u tiganj. Odmah narendajte i koru drugog limuna i sačuvajte. Iscedite 1/4 čaše soka od limuna u šerpu. Dodajte 1/3 šolje šećera, nanu i vodu. Dovesti do ključanja i krčkati 1 minut. Skloniti sa vatre, neka se ohladi u potpunosti, a zatim izbaciti koru limuna i nanu.
2. Umutiti maskarpone, rikotu, preostalu limunovu koru i 3 kašike šećera u velikoj posudi dok ne postane glatko. Smanjite brzinu mućenja i postepeno dodajte slatku pavlaku. Povećajte brzinu i mutite dok ne dobijete ujednačenu smesu.
3. Dodajte maline u dobijeni fil i nežno promešajte da se ne bi raspale.
4. Pleh obložite piškotama, a zatim ih prelijte sokom od limuna. Preko stavite fil, pa ponovite postupak sa preostalim piškotama i filom. Ohladite u frižideru i poslužite.