Odsecite vrh paradajza oštrim nožem, pa ga izdubite, posolite i okrenite kako bi iscureo suvišni sok. U posudi pomešajte oceđen kukuruz, rendani tofu sir, vlašac i sojino mleko, pa posolite i pobiberite. Pripremljenom smesom napunite paradajz pa vratite odsečen vrh. Punjeni paradajz poređajte na listove zelene salate i pospite rendanim tofu sirom.SavetUz ovaj fit obrok odlično ide sok od grejpfruta
Recepti sa Stilom
Punjeni paradajz
Crveno, volim te crveno!
Recepti
07:26h Izvor: Gordana Simić
07:26h Izvor: Gordana Simić
Punjeni paradajz, Foto: Shutterstock
- 15 minuta
- Jednostavno
- Za 4 osoba
Sastojci
- 400g paradajza
- 250g kukuruza iz konzerve
- seckanog vlašca
- 150g tofu sira
- 100ml sojinog mleka
- 300g zelene salate
- soli i bibera