Priprema
1. Umutite jaja s brašnom, uljem, solju i mlekom. Smesa treba da bude kao gušće testo za palačinke. Ispržite palačinke velike kao tepsija.
2. Za fil na malo ulja izdinstajte seckan luk, dodajte mleveno meso i začine po ukusu. Dinstajte oko 15 minuta i na kraju dodajte paradajz. Kad skinete sa šporeta, dodajte i sir.
3. Za bešamel stavite u šerpu malo maslaca, lagano ga otopite, dodajte brašno i malo propržite. Postepeno ulivajte mleko uz stalno mešanje, i pustite da se zgusne kao pire. Skinite s vatre.
4. U podmazanu tepsiju stavite palačinku, zatim fil, prelijte bešamelom, i tako ređajte dok ne potrošite sav materijal. Završite s bešamel sosom. Pecite na 250 stepeni oko 20 minuta, potom smanjite temperaturu na 200 i pecite još pola sata.