1. Pomešajte brašno, mleko, 3 jajeta i vanilin-šećer i mešajte dok ne dobijete glatku smesu.
2. Po 1/8 testa sipajte u teflonski tiganj (prečnika 25 cm) s malo zagrejanog putera i pecite minut. Okrenite palačinku, pa je pecite još 30 sekundi. Na taj način ispecite još sedam palačinki.
3. Masnoću od kokosa rastopite u šerpi. Naseckajte 150 g čokolade pa je umešajte u masnoću zajedno sa 4 jajeta, 200 g šećera, korom i likerom pomorandže. Mešajući kratko zakuvajte, pa sklonite sa ringle. Ostavite u posudi da se ohladi kako biste time mogli da premažete palačinke.
4. Zatim premažite palačinke kremom od čokolade, pa ih poređajte jednu na drugu (završite palačinkom). Pritisnite nečim palačinke, pa ih stavite na sat vremena u frižider.
5. Za glazuru prvo zakuvajte pavlaku i puter. Sklonite šerpu sa ringle, iseckajte preostalu čokoladu i rastopite je u pavlaci. Ostavite da se malo ohladi. Zakuvajte 50 ml vode i 50 g šećera, a zatim to umešajte u smesu. Gotovom smesom prelijte tortu od palačinki.