Hrskavo i ukusno

Punjene ćureće šnicle

Savršeno glavno jelo u svakoj prilici
Recepti
19:50h Autor:
Punjene ćureće šnicle
Foto: Thinkstock
  • 30 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 4 deblje ćureće šnicle
  • 60g šunke
  • 60g tvrdog sira
  • 4 kašike brašna
  • 2 jajeta
  • 80g prezli

1. Na svakoj šnicli zasecite džepić. Šunku i sir iseckajte na kockice, nafilujte meso, pa otvore zatvorite čačkalicama.

2. Meso posolite i pobiberite, a potom uvaljajte u brašno, razmućeno jaje i prezle.

3. Pržite šnicle na ulju 3-4 minuta sa svake strane, začinite i poslužite sa salatom od krompira i krastavaca.

Po želji, ćureće šnicle možete nafilovati i samo sirom, ali i uz dodatak pečurki, spanaća ili drugog povrća po vašem izboru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs