Sastojci:
- 2 mala struka praziluka
- 4 kuvana jajeta
- 4 srednjih krompira
- 1 kasika senfa
- 200 g kisele pavlake
- 100 g majoneza
- 4 struka mladog luka
Priprema:
1. Oprati dobro praziluk i iseci ga na kolutove i blansirati ga oko 5 minuta u vreloj vodi, resetkastom kasikom izvaditi i prelivati hladnom vodom.
2. Krompir oljustiti pa iseci na kockice i skuvati (mozete kuvati i ceo krompir, pa ga onda oljustiti i iseci na kockice, meni je ovako bilo brze) u posoljenoj vodi.
3. Takođe stavite i jaja da se kuvaju, kada su skuvana, ohladite ih i oljustite, te ih iseckajte na kockice. Mladi luk oprati pa iseci na krugove. Dodati senf, majonez, kiselu pavlaki, soli i bibera, sve lagano izmesajte i ostaviti da se dobro ohladi.
Prijatno!