Ručak

Pita kvrguša: Pun ukus piletine u softanom testu! (RECEPT)

Ukusan ručak koji se jednostavno i lako pravi

Recepti
Autor:
Pita kvrguša: Pun ukus piletine u softanom testu! (RECEPT)
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

par bataka i karabataka

200gr brašna

100ml mleka

100ml mineralne vode

1 jaje

1/2 praška za pecivo

slatka začinska paprika

biber

suvi začin

so

Priprema: Meso začiniti po ukusu zatim prepržiti na malo ulja. Umutiti jaje, mleko, vodu i prašak za pecivo i lagano dodavati brašno. Umutiti smesu bez grudvica. Posudu za pečenje pouljiti i zagrejati pa dodati umućenu smesu. Staviti piletinu i peći na 200 stepeni 20-25min. Po želji premazati pavlakom pa zapeći. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs