Sastocji: 100 g margarina, 1 veliko pakovanje piškota, 500 ml mleka, 2 pudinga od vanile, 4 kašike šećera, 100 g crne čokolade, 100 g bele čokolade, 200 g šlaga, 300-400 g medenog srca.
Priprema: Puding i šećer razmutiti u malo mleka, a ostatak mleka staviti na vatru da provri. Razmućeni puding sipati u vrelo mleko neprestano mešajući. Kuvati dok se ne zgusne. Skloniti puding sa vatre i ohladiti.
Ohlađeni puding sastaviti sa umućenim margarinom. Masu podeliti na dva dela. U prvi deo dodati rastopljenu belu čokoladu, a u drugi deo istopljenu crnu čokoladu.
Zatim umutiti i šlag krem, pa dve kašike umućenog krema staviti u beli fil i lagano izmešati. I u crni fil dodati dve kašike umućenog šlaga i isto lagano promešati.
Piškote, umočene na kratko u sok, poređati na tacnu za tortu. Zatim preko piškota staviti beli fil. Preko belog fila poređati medena srca koja smo na dva mesta izbockali viljuškom i provlačili kroz neki sok.
Preko medenih srca staviti crni fil, pa tortu ukrasiti umućenim šlagom i dekoracijom po želji.