Sastojci: 1 pakovanje šampinjona, pola glavice luka, 1/4 praziluka, 1 šolja mlevenog paradajza, kore za pitu, so, biber, mešavina začina, origano, voda.
Priprema: Luk, praziluk i pečurke sitno iseckati. U keramički ili teflonski tiganj sipati šolju mlevenog paradajza i na njemu prodinstati luk, praziluk i pečurke, dodati so i začine po ukusu.
Kore iseći na 3 duže trake, i redjati jednu na drugu, a izmedju premazati vodom, kečapom ili mlevenim paradajzom. Treću koru premazati pripremljenom smesom i saviti u trougao. Trouglove slagati u pleh obložen papirom za pečenje.
Peći dok ne porumeni na 200 stepeni. Kada je pečeno, prekriti vlažnom krpom da odmekša.
Uživajte!
Nećete verovati da ovom obroku nema ni kapi ulja
Nećete verovati da ovom obroku nema ni kapi ulja