Bizarno ili ne?

Sebe smatra herojem, a svet je osuđuje: Ova mama i dalje doji sina (2) i time se hvali!

Majka koja za sebe misli da je heroj dok drugi smatraju da su njeni postupci potpuno bizarni!

Vaše dete & vi
10:24h Autor:
Sebe smatra herojem, a svet je osuđuje: Ova mama i dalje doji sina (2) i time se hvali!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Beki Vijera (42) je majka dvogodišnjeg sina i po društvenim mrežama se hvali fotografijama na kojima se vidi da svoje dete i dalje doji! Mnogi ovo smatraju bizarnim i nepotrebnim, a vi?

Naime, ona tvrdi da će to činiti dokle god bude mogla, a sebe smatra herojem jer pored kuvanja i brige oko domaćinstva, savršeno brine i o svome sinu.

Svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i to na primer kako u isto vreme usisava i doji svog sina, ili to čini dok je u toaletu... Kako vam zvuči? Hm!

Mlada majka premrla od straha: Dojila sam ćerkicu, kada je počela čudno da se ponaša! (FOTO)

Beki priznaje da često oseća pritisak okoline, ali da za tim ipak ne haje i ponosna je što kao uzorna majka i domaćica sve postiže, piše DailyMail.

"Mnoge mame su mi napominjale da se bebe doje do godinu dana i da je ono što ja činim pogrešno", priznaje Beki i dodaje:

"Kada sam prvi put dojila, osećala sam se nelagodno. Izgledalo je kao da sam mu ugurala bradavicu u usta i da je on koristi poput mehanizma rezanja olovke".

Majke, da li ste znale: Dojenje sagoreva 500 kalorija dnevno!

Njenom sinu Arčeru je dijagnostifikovan sindrom kiselog refluksa, odnosno gorušica, zbog čega su lekari sumnjali da će dojenje samo pogoršati stanje.

Međutim, Arčer je sada dobro i više ne pati od gorušice, a Beki je i dalje nastavila da ga doji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs