Bravo!

Tata kojem aplaudira svet: Ćerka mu je doživela nervni slom na bini, a ono što je on uradio je neverovatno (VIDEO)

On je inspirisao mnoge, a po njegovim rečima to mu je najvažnije od svega

Vaše dete & vi
Autor:
Tata kojem aplaudira svet: Ćerka mu je doživela nervni slom na bini, a ono što je on uradio je neverovatno (VIDEO)
Foto: Profimedia

Marko Danijels, advokat sa Bermuda koji sa suprugom ima tri ćerke, oduševio je svet! Kada vidite šta je učinio za svoju ćerku, pšoželećete da mu aplaudiate!

Naime, njegova ćerka Giada (4) pohađa baletsku školu i na jednom nastupu sa svojom grupom krenule su nevolje. Kako su deca dugo čekala na nastup, Giada je bila razočarana i počela je da plače, dozivajući svog oca da dođe na scenu pored nje. Sve devojčice su počele da izvode plesne tačke ali je ona stajala ukopana i plakala.

Kako odgajati samouverenu i snažnu devojčicu: Ako ovako vaspitavate ćerku, ne brinite za njenu budućnost!

foto: Profimedia

Na iznenađenje svih, na bini se odjednom pojavio njen otac! Tata koji je u naručju držao najmlađu ćerku, bebu Suri, stao je pored rasplakane devojčice i zaigrao sa njom. Dobio je gromoglasan aplauz, devojčica je oduševljeno i ponosno gledala u svog oca pa i zaigrala, ali njegova supruga nije bila iznenađena ovim postupkom.

"Moj muž je veoma posvećen, ima divnu povezanost sa ćerkama. Dok sam ga gledala kako igra bio je jako atraktivan, ali nisam bila iznenađena. To je čovek za kog sam se ja udala", rekla je ona.

Mark je reako da ima iskren odnos sa devojčima koji je dugo gradio.

"Sva deca, bez obzira na pol, imaće najbolje iskustvo u životu ako imaju jaku vezu sa roditeljima", rekao je on i dodao da očevi treba da uče da pletu kosu svojim ćerkama, da čitaju i kuvaju jer očevi imaju veoma važnu ulogu u razvoju devojčica.

Naglasio je da su majke te koje čine čuda u životu dece i da je to što je on uradio normalna stvar i da ne zaslužuje neke posebne pohvale zbog toga. On je inspirisao mnoge, a po njegovim rečima to mu je najvažnije od svega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs