Socijalni eksperiment

Majka je u čudu gledala kako joj dete iz parka odvodi nepoznat čovek: Snimak zabrinuo roditelje!

Iako je stalno detetu pričala da beži od nepoznatih ljudi, upravo jedan potpuni neznanac je uzeo njenu kćerku za ruku i odveo je iz parka
Vaše dete & vi 05.05.2017. - 16:24h Autor: Stil
Foto: Printscreen/ Facebook/ Now I've Seen Everything

Koliko smo puta samo učili decu da ne razgovaraju sa strancima? Da beže od njih? Da ne pristaju na nikakve sladolede, igračke i slične stvari. Međutim, izgleda da dete u datom trenutku zaboravi baš sve što ste mu govorili o nepoznatim ljudima, pa su spremni da lagano odšetaju ruku pod ruku sa nepoznatim čovekom.

 

Džoi Salad je sproveo jedan u nizu socijalnih eksperimenata s decom. I ovog puta Džoi je prvo pitao mame da li sme da priđe njihovom detetu i proveri da li će dete ipak da ode sa njim iako ga vide prvi put u životu. Njegov "mamac" je bio pas Donats koja navodno u blizini ima male slatke kučiće.

 

Preko 600 ljudi prošlo pored izgubljene devojčice: Šokiraće vas ko joj je prišao! (VIDEO)

 

Kada je pitao prvu mamu iz parka da li sme da sprovede eksperiment na njenoj devojčici, žena je pristala uverena da njena kćerka neće otići sa čovekom kojeg nikad do tada nije videla. Međutim, dete je bez pogovora krenulo sa neznancem kako bi videlo kučiće.

 

Majke su bile šokirane, pogotovo jer su deci stalno pričale kako ne smeju da veruju nepoznatim ljudima.

 

Postavili klopku ćerki (13), saznali gorku istinu: Svaki roditelj mora da pogleda! (VIDEO)

 

Pogledajte ovaj šokantni video:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs