Umesto molitve

8 anđeoskih poruka: Ovo vaše dete mora da čuje od vas!

Svako dete je mali anđeo, naučite ga da sačuva tu čistoću u sebi
Vaše dete & vi
23:02h Autor:
8 anđeoskih poruka: Ovo vaše dete mora da čuje od vas!
Foto: Thinkstock

Deca i anđeli su usko povezani. Na mnogo načina, deca su zemaljski anđeli koji podsećaju odrasle na važnost nevinosti, čistoće, smeha, iskrenosti i igre.

Kerubini su mladi anđeli koji nam pomažu da naša srca i umove držimo otvorenima za ljubav. Otvorena srca i uma, možemo iskusiti čari života kroz oči deteta.

Kad sam bila vrlo mlada, moj otac mi je pomogao da razvijem svoju intuiciju. Na primer, sakrio bi neke predmete, a zatim bi šetao sa mnom, sve dok ih uz pomoć svog osećaja ne bi pronašla.

Kada sam se vozila s njim do prodavnice, zatražio bi od mene da zatvorim oči i koristim svoje unutrašnje znanje kako bi locirala prazno parkirno mesto. Možete i vi učiniti isto! Deca su prirodno intuitivna i većina dece može razgovarati sa svojim anđelima.

Uz pomoć svojih roditelja, dečji prirodni duhovni darovi mogu cvasti i razvijati se.

6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava na opasnost: Pročitajte njegovu poruku!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

8 anđeoskih poruka deci

Ove anđeoske poruke će pomoći vašem djetetu da ostvari kontakt sa svojim duhovnim darovima i prepozna isceljujuću prisutnost svojih anđela.

1. Veruj u sebe

Čak i ako si mali, možeš učiniti puno stvari. Jako si pametan i uvek ćeš znati sve napraviti na pravi način. Kada imaš nešto novo za napraviti, veruj u sebe! Ti to možeš!

2. Pozovi svoje Anđele

Anđeli su s tobom upravo sada. Anđeli ti žele pomoći, samo moraš zatražiti pomoć. Možeš ih pitati da ti pomognu tiho ili glasno. Anđeli čuju tvoje misli i osećaje. Zatraži pomoć za sve stvari koje te brinu.

3. Ne dopusti da se osećaš loše zbog drugih ljudi

Deca mogu biti pakosna kada nisu zadovoljna. Ponekad pakosna deca imaju pakosne roditelje. Ako su druga deca zla prema tebi, to je zato što oni žele da i svi drugi budu nesrećni kao što su oni.

Moli za njih da postanu srećniji i bolji. Kada se neko loše odnosi prema tebi, nemoj se osećati loše. Umesto toga, razgovaraj sa mamom, tatom ili nastavnikom. Oni moraju znati ako se bojiš nekog deteta u školi ili ako bilo ko povređuje tvoje osećaje.

Otkrijte prisustvo svog anđela čuvara: Spasava dušu, donosi mir i spokoj!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

4. Veruj u Božja čuda

Bog te voli i anđeli te vole. Bog može sve! Božja pomoć zove se čudo. Nebo ti želi pomoći. Pričaj s Bogom o svojim strahovima i molitvama. Pažljivo slušaj odgovore koje ćeš dobiti kroz svoje osećaje ili ćeš ih čuti u svojim mislima.

5. Voli i poštuj sebe

Ti si vrlo poseban! Svet je zbog tebe bolje mesto. Svaki dan, reci sebi: Volim te!

6. Zaželi želju!

Koju želju bi voleo da to se ostvari? Želje su poput molitvi, kada molimo Boga za pomoć. Zaželi želju upravo sada. Ostvarit će se na drugačiji način od onog koji očekuješ. Želje se uvek ostvare na najbolji mogući način.

7. Zamisli kako se tvoji snovi ostvaruju

Snovi o lepom životu se mogu ostvariti. Sve što trebaš da učiniš je zamisliti da je sve to istinito. Kada vidiš, osećaš i misliš dobre stvari o svom životu, dobre stvari se događaju. Možeš naučiti svoj um da misli samo dobre misli. To te čini sretnim i moćnijim.

8. Veruj svojim osećajima

Tvoji osećaji su glavni način na koji Bog i anđeli razgovaraju s tobom. To je razlog zašto je važno da obraćaš pažnju na svoje osećaje. Osjećaji su čarobni. Poslušaj ih!

I nikad ne zaboravi da su anđeli uvek s tobom! Nikad nisi sam. Bog i anđeli su uvek s tobom. Uvek možeš razgovarati s njima o svemu što te muči. Nebo te voli upravo sada!

Povežite sa svojim anđelom čuvarom: Ovako ga zamolite za pomoć i on će vam ispuniti želju!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs