Muzika

Kada vam zvoni u ušima: Anđeli pokušavaju da vam kažu ovo!

Bitno je da znate da tonove možete sami da regulišete i da je moć u vašim rukama
Zanimljivosti 08.05.2017. - 14:01h Autor: atma.hr
Foto: Thinkstock

Šta se događa u svetu? Koriste li sile svetla i sile tame spiritualne tonove da pomognu ili ometu prosvetlenje vaše duše prema istini?

 

Da li čujete zvonjenje u ušima u poslednje vreme? Jeste li znali da je to oblik slušne vidovitosti? Za one koji ne znaju što taj termin znači, to je mogućnost slušnog percipiranja onoga što je nečujno.

 

Ono što se događa u svetu, kako se mnogi od vas uspinju stepenicama iz 3 dimenzionialne stvarnosti u 4 i 5 dimenzionalnu stvarnost, je to da sile svetla i sile tame koriste spiritualne tonove da bi pomogli ili onemogućili prosvetlenje vaše duše do istine, piše Enlightened consciousness.

 

Spiritualni tonovi su nešto čega želimo da budete svesni i da na njih obratite pažnju. Ako ste na duhovnom putu i oslobađate se lažnih verovanja i svih mračnih emocija koje vas sputavaju, te ulazite u svoje svetlo istine, moguće da primećujete različite tonove od vrlo visokih do dubokih.

Neki tonovi su visoki, a neki nisu. Zvonjenje može trajati duže periode vremena ili može dolaziti u kraćim intervalima. Oni koje se duhovno ne bude takođe mogu primetiti ovaj fenomen ili mogu primetiti samo niske vibracijske frekvencije.

 

Važno je primetiti kako se zbog njih osećate. Primećivanje i prepoznavanje tonova je veoma važno. Zašto? Zbog toga što oni od vas traže da posvetite pažnju svojim emocijama, kako se osećate u trenutku kada primetite tonove i njihove frekvencije koje pokreću. Neki tonovi će vas učiniti srećnim, a neki će vas učiniti nemirnim, ljutim, tužnim(tonovi s tamom u sebi).

 

Ono što se događa jest da se nešto nadmeće za vašu pažnju. Nemojte se bojati zbog toga. Imate kontrolu nad tonovima koje čujete, bez obzira da li želite da ih čujete. Ako vam se sviđaju, dobro. Ako vam se ne sviđaju i to je u redu.

 

Međutim, ako ih čujete, a vaše raspoloženje previše varira ili su tonovi previše jaki, pitajte vaše anđele i vodiče ili svoju dušu, najviši red najvećeg dobra, da ih utišaju. Recite im da su tonovi previše glasni ili previše intenzivni. Počećete primećivati razliku kako se vaše molitve uslišavaju.

Prema mom iskustvu, viši tonovi obično čine da se osećam bolje. Moj vodič mi kaže da kada se ovo događa, primam nadgradnju na moje frekvencije, kodove svetla i moj DNA. Zbog toga ih prihvatam sa zahvalnošću prema anđelima, vodičima i učiteljima.

 

Kada čujem vrlo visoke frekvencije tonova, neko govori ili misli nešto vrlo pozitivno o meni. I obratno, kada čujem niske tonove, zavisno koliko su glasni, određuje koliko glasno neko govori o meni. Ako je neko stvarno ljut na mene ili je nervozan zbog mene, to ću čuti u niskim tonovima, a njihova suština će mi biti jasna.

 

Ukoliko su stvarno usmereni prema meni, tonalna frekvencija postaje toliko jaka da znam da moram da se duhovno zaštitim od duhovnog napada.

 

Naučila sam kroz ova negativna iskustva tonalnih frekvencija da mogu da ih kontrolišem i da ne moram da znam ko reaguje negativno na mene. Nije moja briga što drugi misle. Setim se da je naš svet zona slobodne volje, unapred sam upozorena da mogu da napravim izbor kako bih ostala u pozitivnom stanju uma ili reagovala negativno.

 

Kada reagujem pozitivno i ukorenjeni smo u neutralnosti ljubavi, stojimo u višoj frekvenciji (u 4D ili 5D stvarnosti). Kada naše emocije reaguju negativno, postoje tamne sile koje se hrane na tome i kupe negativnu energiju te emocije koja se širi među nama. Imamo izbor.

 

Autor: Suzana Prnjak

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...