Jezivi snimak

Roditelji ostavili ćerku (4) u vrtiću: Po povratku saznali užasnu istinu! (VIDEO)

Veoma je uznemirujuće gledati kako nevina devojčica ispašta
Vaše dete & vi
19:02h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Ostaviti dete u obdanište može da bude loše iskustvo. Za decu je teško biti odvojen od roditelja čitav dan. Ali, roditelji koji rade, ponekad nemaju drugi način. Veruju da su vaspitačice u obdaništu dobre, pažljive i da imaju najbolje namere prema deci. Nažalost, baš ova priča govori o jednoj vaspitačici koja i nije toliko dobra.

Nepredvidiva situacija se desila u jednom obdaništu u Filadelfiji u Pensilvaniji. Srećom, prostorije su bile pokrivene kamerama, tako da je za ovaj nemili događaj postojao jasan dokaz.

UZNEMIRUJUĆE! Majka postavila kameru da vidi kako dadilja čuva dete: Snimak je zaprepastio! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / ABC News
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

52-godišnja vaspitačica Sara Gejbl je sa 4-godišnjom devojčicom silazila niz stepenice i odjednom je gurnula. Devojčica je pala na glavu. Ali, kada je primetila kamere, odmah ju je uhvatila za ruku i nastavila da silazi kao da se ništa nije desilo.

Roditelji postavili kameru u sobu blizanaca (2): Snimak im sledio krv u žilama! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / ABC News
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Ipak nije mogla da prođe nekažnjeno jer je policija odmah stigla i uhapsila je. Devojčica je prošla sa lakšim povredama, ali je doživela veliku traumu. Verovatno više nikada neće poželeti da dođe u obdanište.

Veoma je uznemirujuće gledati kako nevina devojčica ispašta. Gejbl više nikada ne bi trebalo da radi ovaj posao niti bilo šta što ima veze sa decom. Pogledajte i sami šokantan prizor kojeg je kamera zabeležila.

Pas je počeo preterano da štiti bebu: Roditelji postavili kameru i otkrili stravičnu istinu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs