Najverniji prijatelj

Devojčica (3) je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

Čak i odrasli idu samo naoružani u te sibirske šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama, ali ju je neko pratio
Vaše dete & vi 07.11.2016. - 12:06h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / Whatevvervideos

Trogodišnja Karina Čikitova živi s majkom u Sibiru i jednog dana pred njen 4. rođendan je želela da poseti oca koji živi u susednom selu. Često je sama išla, jer nije mnogo udaljeno. Kad je stigla u selo, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži.

 

Međutim, izgubila se u beskrajnim sibirskim šumama. Čak i odrasli idu samo naoružani u te šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama. Jedino ju je njen verni pas pratio.

 

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos
Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos

Karinini roditelji su bili bolesno zabrinuti kada su saznali da je njihova mala ćerka nestala. Temperature su noću padale ispod nule i mnogi ljudi su krenuli u potragu za devojčicom, ali je nisu mogli pronaći.

 

Nakon 11 dana se njen pas vratio u selo. Meštani su očekivali najgore. Mislili su da je mala devojčica preminula u šumi. Ali, pas je krenuo ponovo nazad, a meštani su odlučili da ga prate. Kada su stigli tamo, nisu mogli da veruju svojim očima…

 

Inače miran pas je počeo da laje: Spasioci šokirani onim što su pronašli ispod njega! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos
Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos

Zbog svog herojskog spasavanja devojčice, pas i Karina su dobili spomenik, jer je dete preživelo zahvaljujući njemu, baš poput Moglija iz "Knjige o džungli".

 

Pogledajte celu priču:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...