Čovek za primer

Samohrani tata oduševio internet: Evo čemu uči druge očeve! (FOTO)

Ema je imala samo godinu dana kada je ostala bez majke. Njen tata Felipe bio je spreman na sve kako bi svojoj devojčici ulepšao detinjstvo
Vaše dete & vi
12:52h Autor:
Samohrani tata oduševio internet: Evo čemu uči druge očeve! (FOTO)
Foto: Facebook / Philippe.morgese

Felipe Morgez je postao samohrani otac kada je njegova ćerka Ema imala samo godinu dana. Devojčica je imala bujnu kosu, pa je ovaj tata shvatio da će morati sam da nauči kako da joj pravi frizure.

Počeo je od stavljanja šnalica u kosu svoje miljenice, a kako je Ema rasla, na red su došli i repići.

Tužne ispovesti samohranih očeva: Mnogo je gore nego što sam zamišljao!

<\/div>
Međutim, od najjednostavnijih frizura vremenom je ovaj tata razvio takvo umeće pravljenja pravih remek dela od kose njegove ćerke da bi mu i pravi profesionalci zavideli!

"Obožavam da provodim vreme sa Emom, a ona voli frizure, tako da je ovo naša dobitnu kombinaciju", izjavio je Felipe.

Tata godine: Uradio nešto neverovatno za ljubav svoje bolesne ćerkice! (FOTO)

<\/div>
Neverovatno je kakve kombinacije repića, punđi i kikica Felipe pravi Emi. Međutim, on se nije zaustavio na tome. Želeći da pomogne drugim očevima da nauče kako da friziraju svoje ćerke, Felipe je zamolio lokalnu školu lepote da mu ustupi prostor. Oni su to sa radošću učinili, a na prvom času se pojavilo čak sedam očeva sa ćerkama.
<\/div>

Oduševljen odzivom i entuzijazmom kojeg su pokazale tate, Felipe je odlučio da nastavi sa držanjem besplatnih časova i pokrenuo je Fejsbuk stranicu Daddy Daughter Hair Factory.

<\/div>

"Mislim da me je sve ovo učinilo boljim ocem. Kada čujete od ljudi da ste fantastičan tata, počnete da verujete u to i ne razmišljate o nekim greškama koje kao roditelj eventualno napravite", zaključio je Felipe.

Tata me laže svakog dana: Potresna priča jednog deteta! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs