Ovo uopšte nije smešno

Dva puta blagoslovena blizancima: 10 godina posle, jedna poruka im promenila život! (FOTO)

Posle dve blizanačke trudnoće, Karen je nakon 10 godina, u svojim 40-im godinama osetila poznate simptome drugog stanja, ali niko nije mogao da je pripremi na iznenađenje koje je usledilo
Vaše dete & vi
10:44h Autor:
Dva puta blagoslovena blizancima: 10 godina posle, jedna poruka im promenila život! (FOTO)
Foto: Facebook / Karen.rodger.980

Karen i Kolin Rodžers nisu tipični roditelji. Pre 16 godina rodila je dva dečaka - blizance Luisa i Kajla, ali se na njima ovi roditelji nisu "zadržali".

Naime, kada je Karen dve godine nakon prvog porođaja otišla kod lekara na pregled, saznala je da je u drugom stanju, opet sa blizancima i to sa dečacima!

Nešto najslađe što ćete videti danas: Kad bebe blizanci igraju žmurke! (VIDEO)

<\/div>

Život sa četiri mala dečaka nije im bio dosadan ni u jednom trenutku. A onda je sa 40 godina Karen opet osetila dobro poznate simptome - bila je trudna po treći put.

Lekari su joj rekli da je šansa da treći put bude blizanačka trudnoća 500.000:1.

Mislila je da nikada neće postati majka: Iako rođena bez materice, rodila je blizance! (FOTO)

<\/div>

Ali to se upravo i desilo: ultrazvučni pregled je pokazao da je Karen i po treći put nosila blizance! Kada je poslala poruku svom suprugu kako bi ga obavestila o neverovatnim novostima, on joj je odgovorio: "Ovo uopšte nije smešno!" smatrajući da se Karen šali.

I babica na porođaju ostala bez teksta! Sestre bliznakinje: Jedna bela, druga crna! (FOTO)

<\/div>

Nakon kratkotrajnog ubeđivanja, shvatio je daje Karen ozbiljna i da je zaista i po treći put trudna sa blizancima. U početku su bili nervozni, jer su već bili u svojim 40-im godinama i bojali su se komplikacija, međutim sve je bilo u redu sa trudnoćom.

Roditelji su odlučili da ne otkrivaju pol beba, a na rođenju ih je sačekalo prijatno iznenađenje - ovoga puta dobili su dve ćerkice.

Šok i neverica: Ovo je najbolje čuvana tajna ikada! (VIDEO)

<\/div>

Starija braća su sa radošću prihvatili i odmah zavoleli svoje sestrice, a ljudi širom sveta oduševljeni su ovom jedinstvenom porodicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs