Muško ili žensko

Sin ili kćerka: Proverene metode za dobijanje deteta željenog pola! (VIDEO)

Ukoliko želite naslednika ovih pet proverenih metoda će upaliti. Jednostavno ih isprobajte ne može da škodi
Vaše dete & vi
17:34h Autor:
Sin ili kćerka: Proverene metode za dobijanje deteta željenog pola! (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Iako će većina reći kako im je najvažnije da se dete rodi živo i zdravo, ljudski je imati određene favorite prema polu buduće bebe - naročito ako ste u situaciji da imate već tri devojčice i jako biste želeli dečka ili obrnuto. Premda ne postoji pouzdana metoda koja će garantovati određeni pol, postoje određene tehnike koje mogu povećati šanse za dobijanjem curice ili dečaka.

Kineska karta pola

Iako naučnici demantuju pouzdanost ove metode, studije su pokazale da ona ima najmanje preko 50 posto uspešnosti. Prema njoj, elementi zemlje, vazduha, vatre i vode u duhu roditelja mogu uticati na sreću i začeće deteta određenog pola, a računa se na temelju starosne dobi majke u vreme začeća, kao i sam mesec začeća.

Svaka žena treba da pročita: Dirljivo pismo budućoj majci, da nastavi bez žaljenja!

Metoda doktora Landruma Šetlesa

Ova tehnika ima određenu naučnu vrednost, a dr. Šetles tvrdi kako ima preko 80 posto uspešnosti ako par želi dečaka te oko 75 posto za devojčicu. Temelji se na tempiranju seksa prema ovulaciji. Tako oni koji žele dečaka trebaju planirati seks na sam dan ovulacije, dok oni koji žele devojčicu to trebaju učiniti tri do četiri dana pre ovulacije. Šetles tvrdi kako je njegova metoda tačna jer je polna stanica gameta koja nosi X hromosom i rezultira devojčicom veća te se sporije kreće, ali duže živi od Y (muškog) hromosoma koji je manji, brži i kraće živi.

Uticaj ishrane

Ova metoda većinom dobiva pozitivne kritike od novopečenih roditelja, a temelji se na verovanju da ishrana buduće majke utieče na pol deteta jer menja pH kiselost reproduktivnog trakta. Y hromosomi tj. muški najbolje "uspevaju" u alkalnoj sredini, dok X ženski hromosomi više vole kiselu sredinu. Tako, ako par želi dečaka, majka treba jesti puno mesa, jaja, mahunarki i uopšteno namirnica bogatih proteinima. Za devojčicu, dobra je ishrana bogata kalcijumom - pa žena treba piti puno mleka, ali i jesti ribu, zelenu salatu...

Prema istraživanjima, ova metoda je uspešna u oko 80 posto slučajeva.

Drago dete, budi mi oslonac: Pismo roditelja koje će vas rasplakati!

Metoda 0+12

Ovu je metodu otkrila jedna australijska majka koja je imala šest sinova i godine je provela nadajući se kćerki. Nakon što je isprobala brojne metode, odlučila je isprobati seks tačno 12 sati nakon ovulacije, koju je merila trakicama koje se mogu kupiti u apotekama. Uspela je te nakon samo jednog odnosa i dobila je devojčicu. Tokom godina, ova se metoda pokazala 70 posto pouzdanom.

Kad vas dete nauči šta je život: Poruka koju svaki roditelj mora pročitati!

Nameštanje u određenu pozu

Ovo je jedna od vrlo popularnih metoda koja se takođe temelji na bržem kretanju sperme i sporijem onih ženskih. Kiselost vagine ugrožava začeće dečaka, pa oni koji žele da beba bude muško trebaju koristiti poze koje omogućavaju duboku penetraciju u doba ovulacije. Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs