Srceparajuća priča

Dirnuće vas pravo u srce: Venčali se u bolnici, pored svoje bebe koja se bori za život! (FOTO)

Beba je rođena prevremeno sa samo 450 grama, napreduje polako, ali je njegovo stanje još uvek neizvesno, međutim, roditelji nisu želeli da njihov naslednik ne prisustvuje razmeni bračnih zaveta
Vaše dete & vi
19:10h Autor:
Dirnuće vas pravo u srce: Venčali se u bolnici, pored svoje bebe koja se bori za život! (FOTO)
Foto: Facebook

Kristi i Džastin Nelson odabrali su malo neobično, ali njema savršeno mesto da izgovore sudbonosno DA - bolnicu!

Oni su se venčali juče u dečjoj bolnici u Teksasu, gde još od septembra provode najveći deo svog vremena, jer je tamo smešten njihov sinčić.

OVDE pogledajte kako je jedna mama inspirisala žene širom sveta - beba i diploma mogu zajedno!

Mali Džej Džej star je 36 nedelja i rođen je prevremeno. Lekari su uspeli da ga spasu, iako je težio samo 450 grama.

Sada, kada je napredovao do 2.700 grama, Džej Džej je bio dovoljno jak da bude gost na maminom i tatinom venčanju. Za tu priliku nosio je svečano odelo i držao beli jastučić sa roditeljskim burmama - prenosi portal Today.

"Želeli smo da cela porodica bude na okupu. On nije mogao da dođe na venčanje, pa smo mi venčanje doveli njemu" - kaže mama Kristi.

Pismo koje svaka žena treba da pročita - Kako tata objašnjava ćerki šta je prava lepota, pročitajte OVDE.

Džej Džejev brat blizanac, Kolt, nije bio te sreće - on je mrtvorođena beba i to je bio veliki razlog zašto su odlučili da se zavetuju u sobi u kojoj je njihova vera i snaga bila najstrožije testirana - kaže mladi bračni par.

Poslednjih 11 nedelja, Nelsonovi su gledali kako se njihov sinčić bori i preživljava, pa su tamo proslavili i Noć veštica, ukrasivši njegov inkubator. Par se nada najboljem, ali su svesni njegovog stanja i čini se da će i Dan zahvalnosti proslaviti na istom mestu.

OVDE pogledajte reakcije dece kada su im roditelji rekli da su pojeli sve slatkiše koje su skupili za Noć veštica - Urnebesno!

Kristi i Džastin odlučili su da podele svoju priču sa svetom kako bi pružili podršku svim roditeljima koji su izgubili dete ili se njihova beba bori za život u bolnici.

"To je najteža stvar kroz koju roditelj može da prođe. Naša želja bila je da drugima pokažemo da nisu sami ako su bili ili prolaze kroz ovu situaciju, ali i ako se desi da im se ovako nešto dogodi" - rekli su Nelsonovi.

Osoblje dečje bolnice bilo je i više nego rado da pomogne Nelsonovima da ostvare svoju zamisao:

"Kad god možemo da pomognemo porodici da bude bliskija, zdravija i jača, uradićemo šta god je potrebno" - poručuju iz medicinske ustanove.

A kako je izgledalo venčanje bankareve ćerke, pogledajte OVDE - venčanica kakvu još niste videli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs