Nasmejaće i vas

Smeh do suza: Reakcije dece kad su im roditelji rekli da su pojeli sve njihove slatkiše! (VIDEO)

Svake godine deca u Americi čekaju godinu dana da dođe vreme da počnu da kucaju na tuđa vrata i skupljaju slatkiše, pa kada im se saopšti da ih više nema, ne očekujte ništa lepo
Vaše dete & vi
14:56h Autor:
Smeh do suza: Reakcije dece kad su im roditelji rekli da su pojeli sve njihove slatkiše! (VIDEO)

Kao i svake godine, u emisiji Džimija Kimela tradicionalno se prikazuje video koji sadrži reakcije dece kada im roditelji kažu da su im pojeli sve slatkiše koje su skupili za Noć veštica.

Kako su se poznate ličnosti maskirale za Noć veštica, pogledajte OVDE - neprepoznatljivi!

Reakcije su, kao što je i za očekivati, uglavnom negativne, pa je većina dece odmah počela da plače, ali izdvojilo se nekoliko neobičnih i ekstremnih, ali vrlo simpatičnih.

"Uništili ste mi život!" - bila je jedna od prvih reakcija dečaka koji se odmah rasplakao.

Malo starija devojčica u šoku je pogledala svoju majku, iznervirala se, a kada je majka rekla da je bila gladna i da je zato pojela sve dečje poslastice, iz topa rekla "Pojedi jabuku!", okrenula se i otišla.

OVDE pogledajte urnebesni snimak mališana koji se suzdržavaju da ne pojedu slatkiš!

Još jednu u nizu simpatičnih reakcija imao je mali dečak, koji nekoliko puta pitao: "Da li ste pojeli baš svaki slatkiš, baš svaki zalogaj?"

Takođe, videlo se da su neki od mališana već u stanju da prihvate činjenice koje se ne mogu promeniti, pa su dva dečaka rekli mamama da je sve u redu, mada su bili vrlo tužni, dok je jedna devojčica već smislila strategiju za sledeću proslavu Noći veštica i jednostavno rekla da će sledeći put skupiti više slatkiša!

Međutim, ima i nepoverljive dece, pa je tako dečak počeo da otvara sve fioke u kuhinji, jer nije poverovao mami da više nema njegovih slatkiša.

Zaštitite privatnost dece: Kojih 5 vrsta fotografija ne treba objavljivati na internetu, otkrijte OVDE.

Sa druge strane, devojčica je mislila da će, ako kaže mami da joj ne dira poslastice, sve ostati njoj, pa je nakon saopštenja da su slatkiši pojedeni, tužno kroz plač rekla:

http://www.youtube.com/watch?v=1NDkVx9AzSY
tuga nije prošla

"Nikad se nemoj šaliti sa slatkišima!"

Još jedna devojčica bila je razočarana postupkom svog tate i jednostavno rekla:

"Tata, ružan si!"

Pogledajte video!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs