Noć veštica

Od dečaka u kolicima do tenkiste: Očuh svake godine pravi najbolje kostime bolesnom dečaku! (FOTO)

Njegov biološki otac ne želi ga među drugom decom, niti želi da on ide u školu. Međutim, dečak voli kada je okružen drugarima. Hvala bogu, moja supruga je staratelj, u suprotnom bi on vodio veoma dosadan život, smatra ovaj neverovatan očuh
Vaše dete & vi
13:14h Autor:

Noć veštica je i odraslima, a pogotovo deci na Zapadu jedan od najzabavnijih praznika u kome i deca sa smetnjama u razvoju podjednako mogu da uživaju sa ostalom decom.

 

Upravo tim povodom, jedan očuh iz Amerike trudi da priredi svom šestogodišnjem posinku sa cerebralnom paralizom i epilepsijom nezaboravne trenutke, a ove godine je mališan zahvajujući njemu postao tenkista.

 

Tokom ranijih praznika, ovaj očuh je malom dečaku napravio fantastične kostime u koje je uključio i kolica koje mališan koristi, pa je do sada posinak bio vatrogasac i gusar.

 

Za svaki od ovih kostima trebalo mu je između 15 i 30 sati, u čemu mu pomaže supruga, prenosi Bored panda.

 

"Iako ne može da govori, dosta se smeje, tako da znamo koje knjige, filmove i crtaće voli. Uvek ga upoznajemo sa novim stvarima i obraćamo pažnju na ono što mu se najviše sviđa. Tako i znamo koji kostim da mu napravimo", kaže ovaj posvećeni očuh i nastavlja:

 

"On veoma voli muziku i da mu se čitaju priče, kao i crtanje. Živahnog je duha, uživa u vožnji, ljuljanju i da provodi vreme napolju."

 

"Njegov biološki otac ne želi ga među drugom decom, niti želi da on ide u školu. Međutim, dečak voli kada je okružen drugarima. Hvala bogu, moja supruga je staratelj, u suprotnom bi on vodio veoma dosadan život", smatra očuh.

 

A OVDE pogledajte kako se jedna mačka ne odvaja od autistične devojčice - otopoće vam srce!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...