Mnogi bi im pozavideli na stilu

Upoznajte najmlađe trendsetere: Stilizovani blizanci (3) poziraju kao pravi manekeni! (FOTO)

Identični blizanci Majkl i Denijel Flora iz Londona postali su internet hit nakon što je njihova majka Džejn počela da postavlja njihove fotografije na kojima su maksimalno doterani
Vaše dete & vi
19:38h Autor:
Upoznajte najmlađe trendsetere: Stilizovani blizanci (3) poziraju kao pravi manekeni! (FOTO)

Oni su besprekorno stilizovani i samouvereni pred fotoaparatom, a imaju samo tri godine!

Identični blizanci Majkl i Danijel Flora iz Londona postali su internet hit nakon što je njihova majka Džejn počela da postavlja njihove fotografije na kojima su maksimalno doterani, prenosi Daily Mail.

Ona je izjavila da braća obožavaju da se oblače identično još od kada su imali malo više od godinu dana i da su već razvili interesovanje za modu.

Džejn im izabere odevnu kombinaciju, a onda je dečaci upotpunjuju aksesoarima kao što su naočare za sunce ili leptir mašne.

"Obožavaju odela. Ako obuku blejzer i košulju, možete da vidite kako momentalno počinju da poziraju sa rukama u džepovima. Baš se zabavljaju eksperimentišući sa različitim stilovima", kaže mama dečaka.

"Kada god idemo napolje, ljudi ih zagledaju jer su oduševljeni njihovim stilom, dobijaju mnogo komplimenata i čak ih prolaznici pitaju da se slikaju sa njima", otkrila je Džejn.

Ostatak fotografija ovih malih pozera pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs