DALA SAM DETETU ŽENSKO IME KOJE DONOSI BOGATSTVO: I evo šta sam zaključila za ovih 10 godina

Oko 6 imena sam duboko razmišljala, a onda sam dala ono koje mi se najviše dopalo, a za koje se veruje da privlači bogatstvo

Vaše dete & vi
Autor:
DALA SAM DETETU ŽENSKO IME KOJE DONOSI BOGATSTVO: I evo šta sam zaključila za ovih 10 godina
Foto: Shutterstock

Još u trudnoći sam počela da biram ime za svoju ćerku. Od početka me mučila ona izreka: "Ime je sudbina". Kakvu sudbinu želim svom detetu? Naravno, zdravlje i sreća je prvo što svakom roditelju pada na pamet, ali pored svega toga, novac je ono što u velikoj meri utiče i na zdravlje i na sreću pojedinca.

Zato sam počela da pretražujem podatke o značenju pojedinog imena, pa sam "naletela" na podatak bioenergetskih stručnjaka koji izdvajaju 6 ženskih imena za koje se veruje da privlače bogatstvo.

U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje. To su ova tri imena: Ana, Viktorija i Marina.

Devojčica, Dete
foto: Shutterstock

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne.

Viktorija je, u principu uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve.

Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima - s njima se odlično nosi. Marinin sitl upravljanja je onaj pravi.

U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali se ipak udaju za uspešne i imućne ljude. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro.

Devojčica, san, dete
foto: Shutterstock

Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama.

Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

Kada sam saznala sve ovo, izbor je bio jednostavan. Moje zlatno dete je stiglo u naš dom pre tačno 10 godina i verujte mi da je i novac stigao sa njom. Naši stari umeju da kažu "Svako dete ima svoju nafaku", a mi smo se u to uverili više puta tokom ovih 10 godina.

Ne znam da li je zbog imena, ili je to sa svom decom, ali za nju je uvek bilo novca. Jednostavno je tako.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs