TEORIJA DENISA ZAHAROVA

NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Sve nesreće koje se dešavaju vašem detetu su posledica karme koja vas prati!

Svako dete dolazi na ovaj svet sa određenom misijom

Vaše dete & vi
15:13h Autor:
NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Sve nesreće koje se dešavaju vašem detetu su posledica karme koja vas prati!
Foto: Shuterstock

Naša deca su onakva kakva jesu - ne slučajno. Svako dete dolazi na ovaj svet sa određenom misijom, a kakav će mu život biti, zavisi od nas i karme koja nas prati, kaže pisac Denis Zaharov. Bez obzira da li se slažete sa ovom teorijom, obavezno pročitajte ovaj tekst. Pisac tvrdi, sve će vam biti mnogo jasnije.

"Duša sama bira porodicu, a ovaj izbor je uvek svestan, jer se zasniva na određenom zadatku. Suprotno uvraženom mišljenju, roditelji ne uče svoju decu, već upravo suprotno. Dete je karma svojih roditelja." Evo kako on to objašnjava.

"Ako beba izabere teži put (na primer, rodi se sa urođenim bolestima ili nedostacima), to nije kazna koliko jedan od načina prosvetljenje roditelja. Život nema druge načine da uzburka odrasle i natera ih na razmišljanje, kao kroz voljeno dete."

Kako bi dočarao svoju teoriju, prisetio se jednom, naizgled skladnog para, koji je dobio slepo dete. "Delovali su tako divno, ona prelepa, on zgodan, kada ih vidite, vidite ljubav i odjednom takva nesreća."

NAJVEĆA GREŠKA U VASPITANJU ŽENSKOG DETETA: Evo zašto nikad ne treba da je učite da bude DOBRA DEVOJČICA!

Dete, Devojčica, Dete i mačka
foto: Shutterstock

Ali kada se jedna od baka javila da pomogne u čuvanju bebe i preselila se u stan ovog para, nije mogla da veruje svojim očima. Gde je nestala romansa i taj skladan par? Oni su bili u realnosti daleko od zaljublejnog para. Danima su se svađali, a kada bi se svađa završila samo bi ćutali.

Novorođenče je izabralo da ne gleda prepirke roditelja, zato je izabrao karmu slepih, u nadi da će roditelji shvatiti zašto im se ovo dogodilo. Ali bili su gluvi.

"Mi nismo naučeni da povezujemo mentalni uzrok sa fizičkom manifestacijom bilo čega. Previše smo materijalisti i previše skeptici, zato malo ko veruje u ovu teoriju, a ona se u više navrata pokazala kao istinita."

Šta mislite o ovoj teoriji Denisa Zaharova?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs