Istina

Sudbina vašeg deteta je već unapred određena: Bez obzira šta vi radili, ovo nećete moći da promenite!

Bez obzira šta vi radili, prvo dete i drugo dete neće imati istu sudbinu

Vaše dete & vi
11:08h Autor:
Sudbina vašeg deteta je već unapred određena: Bez obzira šta vi radili, ovo nećete moći da promenite!
Foto: Shutterstock

Svako dete ima svoju sudbinu, talenat, sposobnost, karakter i td. Ali postoje obrasci u sudbini dece; to je primećeno još u davna vremena, a sada stručnjaci takođe potvrđuju ovu činjenicu.

Karakter i sudbina dece u porodici se manifestuje u zavisnosti od toga da li je dete prvorođeno, drugorođeno ili trećerođeno.

Prvorođeno dete nastavlja sudbinu "najjačeg" roditelja. Ne ponavlja se, samo nastavlja. Mmora da poboljša i popravi ono što je njegov roditelj započeo. Sudbinu roditelja i njegove talente mora shvatiti u poboljšanoj verziji. Prvorođenče nosi "karmu porodice". I dobro i loše na njemu je. Mora se suočiti sa onim nedostacima koje jači roditelj nije prevazišao. I razvijati njegove vrline. Prvorođena deca često rade u istoj profesiji kao njegovi roditelji. Oni nastavljaju dinastiju, ali postižu bolji položaj.

Ne vide ništa korisno u tome da odu da žive u drugu državu, zato ostaju u domovini.

Prvorođena deca troše mnogo snage za rešavanje porodičnih problema. Prvorođeno dete je posebno, ono je naslednik u svakom smislu te reči.

Drugo dete ima malo manje energije - ali na njemu nije da rešava ozbiljne generičke probleme. Obično nastavlja sudbinu slabijeg, mekšeg roditelja. Često bira kreativnu profesiju; ima umetničke sklonosti. Brže se prilagođava promenama, dok su one i dobre za njega. Fleksibilnije je, uspešnije u komunikaciji, ponekad srećnije u ličnom životu.

Treće dete je oslobođeno obaveza. Može da živi kako želi i ne mora ništa da "vežba" ili da nastavlja. Mnogo detinjastog, čistog ostaje u njemu celog života. Svi putevi u životu su mu otvoreni. A njegov zadatak je da pruži pomoć i pokaže ljubav starijoj deci koja "plaćaju dug" i grade budućnost porodice. Treće dete ima više mogućnosti. I više ljubavi od sve prve dece.

I, onda, ukoliko imate četvoro ili više dece - sve se ponavlja. Četvrto dete je poput prvorođenog, peto dete je kao drugo i td. Ovo je samo hipoteza zasnovana na dugoročnom zapažanju. Ali u ovom zapažanju postoji i istima. Glavna stvar je da volite svu svoju decu jednako. I zapamtite - svako na ovom svetu ima svoj zadatak.

(Stil.kurir.rs prevod teksta Ane Krianove)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs