Nakon trećeg porođaja ima savršenu liniju

Jelena Jakovljević bin Drai: Srećna žena je lepa žena

Nekadašnja mis Jugoslavije daje recept mladim mamama kako da najlakše povrate devojačku liniju u pet koraka
Trudnoća
11:58h Autor:
Jelena Jakovljević bin Drai: Srećna žena je lepa žena
Foto: Instagram Jelena Jakovljević Bin Drai

Da uspešna poslovna žena može da bude savršena supruga i majka, svojim primerom pokazuje Jelena Jakovljević bin Drai, nekadašnja manekenka koja i nakon trećeg porođaja ima savršenu liniju. Recept za takav izgled nesebično deli sa svima kojima je on potreban

Nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od najlepših srpskih manekenki, a danas jedna od najuspešnijih žena u Dubaiju, Jelena Jakovljević bin Drai (34), početkom jula na svet je donela dečaka Hamdana, svoje treće dete. Ona i njen suprug Said bin Drai već deset godina su u skladnoj vezi koju su krunisali brakom, a imaju još dvoje dece, ćerkicu Asju (4) i sina Hilala (2). S obzirom na to da je Jelena veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj objavljuje svoje fotografije, većina njenih pratilaca oduševljena je brzinom i načinom na koji je uspela da povrati devojačku liniju samo nekoliko nedelja posle porođaja. U pet koraka Jelena objašnjava na koji način devojke mogu da dođu do željene linije već posle šest meseci nakon što postanu majke.

"Svakog dana devojke se raspituju o brzom mršavljenju nakon porođaja. Da ne bih sto puta ponavljala, otkriću vam tajnu. Prvo i najvažnije - spavam što više mogu. Ko god da vam je pomoć, dozvolite mu da preuzme noćnu smenu tokom prvog meseca, a vi preuzmite dnevnu. Spavanje će vas oporaviti. Drugo, zaboravite na to kako izgledate jer prvo morate da se oporavite iznutra. Porođaj je veliki stres za vaše telo. Treće, provedite sve vreme sa svojim detetom i zaboravite na posetioce."

"Četvrto, nosite udobnu odeću i uživajte. Ukoliko visoke štikle nisu bile u vašem ormaru tokom prethodnog perioda, mogu tamo da ostanu još dva-tri meseca. Dalje, kada dođete do trećeg meseca i shvatite da je vaša težina još na istom, pokušajte prvo da izbacite vodu i primenite Dukan dijetu. Nakon toga, osećaćete se odlično. Noge će vam postati lakše, bićete aktivniji, manje umorni i seksi. Kada počnete pozitivno da razmišljate, vaše samopouzdanje učiniće čudo. Aktiviraćete organizam iz glave i težina će nestati."

"Uživajte u vremenu provedenom kod kuće sa svojim mužem i vašom bebom. Srećna žena je lepa žena", zaključila je Jelena koja svojim primerom pokazuje kako je zadovoljna žena u mogućnosti da uradi sve što poželi. Ona, naime, pored brige o deci i suprugu uspešno vodi biznis u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jelena je prvo došla na ideju da se brine o lepoti žena u Dubaiju i otvorila kozmetički salon. Nakon toga posvetila se vrtiću koji nosi ime po njenoj ćerki Asji, a uz sve to uspešna je i na polju mode jer ima svoju kolekciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs